Amazon Amerika'dan alınan ürün gümrüğe takılır mı?

Ramelow91

Kilopat
Daha fazla  
Amazon Amerika'dan bir alışveriş yaptım ürünüm uzun süredir Elime ulaşmadı. Gümrüğe takılır mı?
Takılır ise ne yapmam gerekiyor?
Aldığım ürünün fotoğrafı aşağıdaki gibidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kocaman kompresör aldım, geldi. Vergileri ödediyseniz ve 1000€ altındaysa takılmaz.

150 euro altı olduğu için ve gönderici de Amazon olduğu için gümrüğe takılma ihtimali çok düşük.

Kargoya henüz verilmedi mi yoksa yolda mı?

kar
150 euro altı olduğu için ve gönderici de Amazon olduğu için gümrüğe takılma ihtimali çok düşük.

Kargoya henüz verilmedi mi yoksa yolda mı?
Kargo verilmiş süreci tamamlamış görünüyor gemiye ws. yüklenmiş kontrollerde bilgisayar vesa bağlantısı olduğu tespit edilmiş adı ws yazıyordu. ama zamanını geçti ve gelmedi henüz.

Amazon.com satıcı mağaza

çok geç kaldı ve stokları tükendi. bekliyorum ama hiç bir hareketlilik yok ?
Sipariş takibinizde en son ne diyor?
Bu durumu amazon'a bildirebilirsiniz. Benim yıllar önce bir kargom Türkiye'ye girdikten sonra kaybolmuştu (1 ay hiç hareket olmadı). Ürünün bedelini bana iade ettiler. Tam 3 ay sonra kayıp kargo çıkageldi. Ne kadar uğraştıysam da bedelini ödeyemedim. Almadılar bir türlü.
Siparişinizin son teslim tarihi geçti mi?
Siparişi verirken büyük ihtimalle gümrük vergisini de ödemişsinizdir. Kolaygelsin (EKOL) arayıp sordunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…