Amazon Amerika'dan Konsol Alınır mı?

Datboi420

Kilopat
Selamlar. Amazon'dan Nintendo Switch veya PlayStation 4 almayı düşünüyorum. İkisi de 1600-1700 civarına geliyor ancak vergilerle ne kadar olur veya bir problem çıkar mı bilemiyorum. Tecrübesi olan birisi yardım edebilir mi?

Türkiye'ye sipariş edicekseniz Nintendo Switch avantajlı olur fakat Türkiye'den ihtilatçı garantili PS4 almak daha mantıklı.

TV oynamaycaksanız Nintendo Switch Lite beklememizi öneririm.

Gümrükte takılma riski var. Ama takılmassa çok avantajlı olur. Ama tavsiyem, bence Sony Eurasia Garantili PS4

Switch alabilirsin en mantıklısı o(fiyat farkı olarak). Gümrük vergisini başta ödüyorsun zaten. Gümrüğe takılırsa kargocu firmayı arayıp T.C'ni belirtiyorsun ve kapına kadar geliyor.

Üniversitede olduğum için Switch düşünüyorum daha çok. Taksit sadece 6 ay oluyo heralde değil mi?

PS4 Switche göre daha ucuz ve daha fazla oyun var. Ben hem dışarda hem içerde oyun oynarım diyorsanız Switch, sadece evde oyun oynarım diyorsanız PS4 alın. Önerdiğim linker ise Switch bu PS4 bu. İlk attığım link Switch Lite ön sipariş vermeniz gerek. Normal alacaksanız bu link var amazonda en ucuz bunu buldum.
Switch alabilirsin en mantıklısı o(fiyat farkı olarak). Gümrük vergisini başta ödüyorsun zaten. Gümrüğe takılırsa kargocu firmayı arayıp T.C'ni belirtiyorsun ve kapına kadar geliyor.
Gümrük vergisi sepete ekleyince fiyata dahil mi oluyor? Yoksa ödemeyi falan tamamladıktan sonra mı çıkıyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…