Amazon Amerika'dan sistem satın alma

Synura

Hectopat
Arkadaşlar Türkiye ile Amerika’yı karşılaştırdığımda fiyat farkı inanılmaz bir şekilde fark ediyor fakat şöyle bir sorun var. Ben daha önce Amazon Amerika’dan sipariş vermedim, bundan ötürü kaygılarım ve sorularım var.

Sorularıma daha önce Amazon’dan (USA) sipariş vermiş tecrübeli arkadaşlarım cevap verirse benim için çok daha iyi olur şimdiden teşekkür ediyorum.

1. Ürünler yaklaşık kaç günde ya da kaç haftada geliyor?
  2. Ürünler bozuk çıktığında ne yapacağım?
  3. Diyelim ki aldığım ürün bozuk çıktı, atıyorum ekran kartını MSI’dan aldım Türkiye’de bunun garantisi var mı? Yani iade etmeden veya ürünün yenisinin gönderilmesini beklemeden hızlıca bunu Türkiye’de halledebilir miyim? (Zamanım kısıtlı bir an önce toplamak istiyorum o yüzden zaman kaybı yaşamak istemiyorum.)
  4. Ürünler gümrüğe takılır mı? Takılırsa ne yapacağım?

Ürünler yaklaşık kaç günde ya da kaç haftada geliyor?
1 hafta civarı sürer ekstra bir durum olmadığı sürece.
Ürünler bozuk çıktığında ne yapacağım?
Amazon'a veye aldığınız ürünün üreticisine.
Diyelim ki aldığım ürün bozuk çıktı, atıyorum ekran kartını MSI’dan aldım Türkiye’de bunun garantisi var mı? Yani iade etmeden veya ürünün yenisinin gönderilmesini beklemeden hızlıca bunu Türkiye’de halledebilir miyim? (Zamanım kısıtlı bir an önce toplamak istiyorum o yüzden zaman kaybı yaşamak istemiyorum.)
Uluslararası garantisi olan ürünlerde geçerli bu. MSI'da bildiğim kadarıyla yok.
Amazon'a göndermeniz en iyi seçenek.
Ürünler gümrüğe takılır mı? Takılırsa ne yapacağım?
Satıcısı Amazon dışında olan bir ürün almadığınız sürece problem olmaz. Amazon'da da peşin ödendiği için sorun olmuyor, sadece beklemeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı