Amazon aracı Türkiye'de neden yok?

fatihh12

Centipat
Daha fazla  
Amazon'un kargosu yerine neden başka kargo şirketleri teslimatı iletiyor? Amazon'un kendi aracı neden yok?

Türkiye pazarında hala taze bir şirket. Zamanla olur.

Sallıyosunuz bari bilerek sallayın. Kolay Gelsin Ekol Lojistik'e ait bir şirket ve Amazon ile hiçbir bağlantısı yok.
Ekol Lojistik'e ait olması Amazon'un yatırımcı olduğu gerçeğini değiştirmez.. Pazara yeni girdi demenle hiçbir bilgin olmadığını anladığım için cevap vermeye bile gerek duymadım aslında.

Ekol Lojistik'e ait olması Amazon'un yatırımcı olduğu gerçeğini değiştirmez.. Pazara yeni girdi demenle hiçbir bilgin olmadığını anladığım için cevap vermeye bile gerek duymadım aslında.
Senin cahilliğin daha ağır basıyor. 2017-2018 senesinde Türkiye pazarına girdi. Türkiye'de diğer şirketler senelerdir bu pazarda. Amazon'un yatırımcı olduğunuda kanıtla görelim? Nerden uydurdun bu bilgiyi?

Amazon Ekol Lojistik ile ortaklaşa çalışıyor. Amazon Prime kargolarını Kolay gelsin dağıtıyor. Yatırımcılık durumunu bilmiyorum ancak beraber çalıştıkları doğru.

Her şirkette var mı hocam? Nvidia ve AMD, Intel ile AMD, MNG ve Aras arasında da geçerli mi bunlar?
Konumuz Nvidia ile AMD mi? E-Ticaret ve Lojistik siz saçma sapan şeyler uyduruyorsunuz? Biz şirkete ortak değil diyoruz siz ortaklaşa çalışıyor diyorsunuz onu bizde biliyoruz zaten Hepsiburada ve Hepsijet gibi şirketlerde ortak çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…