M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 27 Eylül 2022 #1 30 Eylül'de bitiyor, pek zamanı kalmamış ama bakmak isteyen olabilir. Ücretsiz eğitim ve sınav için %50 indirim veriliyor. Sınav geçerseniz sonraki girmek istediğiniz sınav için de %50 indirim oluyor deniyor ama tam bilmiyorum orasını. Detaylı bilgi ve katılım: Get AWS Certified: Cloud Practitioner Challenge
30 Eylül'de bitiyor, pek zamanı kalmamış ama bakmak isteyen olabilir. Ücretsiz eğitim ve sınav için %50 indirim veriliyor. Sınav geçerseniz sonraki girmek istediğiniz sınav için de %50 indirim oluyor deniyor ama tam bilmiyorum orasını. Detaylı bilgi ve katılım: Get AWS Certified: Cloud Practitioner Challenge
H hadi canım Zeptopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #2 Nedir bu eğitimin amacı?
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.513 Çözümler 12 Yer Bodrum 27 Eylül 2022 #3 hadi canım dedi: Nedir bu eğitimin amacı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hadi canım dedi: Nedir bu eğitimin amacı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.779 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 27 Eylül 2022 #4 İş e-postası ve şirket bilgileri istiyor. Garibanın yüzü ne zaman gülecek...
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.596 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #5 polat.cbk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eğitim ingilizce oluyor sanırım öyle mi?
polat.cbk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eğitim ingilizce oluyor sanırım öyle mi?