3 374530 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #1 Selam aleyküm. Aws hesabımda ekran kartsız VDS açıp kullanabiliyorum ama ekran kartlı VDS açmam mümkün müdür? Mümkünse nasıl açılır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Selam aleyküm. Aws hesabımda ekran kartsız VDS açıp kullanabiliyorum ama ekran kartlı VDS açmam mümkün müdür? Mümkünse nasıl açılır?
ArseneLupin Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 54 Çözümler 2 Yer %SystemRoot%\Temp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 374530 dedi: Selam aleyküm. Aws hesabımda ekran kartsız VDS açıp kullanabiliyorum ama ekran kartlı VDS açmam mümkün müdür? Mümkünse nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Mümkündür fakat maliyeti sanırsam biraz tuzlu.
374530 dedi: Selam aleyküm. Aws hesabımda ekran kartsız VDS açıp kullanabiliyorum ama ekran kartlı VDS açmam mümkün müdür? Mümkünse nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Mümkündür fakat maliyeti sanırsam biraz tuzlu.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 16 Mayıs 2021 #3 ArseneLupin dedi: Mümkündür fakat maliyeti sanırsam biraz tuzlu. Genişletmek için tıkla... Hayır awsden ekran kartlı VDS açılmıyor.
ArseneLupin dedi: Mümkündür fakat maliyeti sanırsam biraz tuzlu. Genişletmek için tıkla... Hayır awsden ekran kartlı VDS açılmıyor.
ArseneLupin Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 54 Çözümler 2 Yer %SystemRoot%\Temp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 AzPişmişKöfte dedi: Hayır awsden ekran kartlı VDS açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Araştırırsanız bulursunuz hocam açılıyor. Amazon EC2 P3 – Makine Öğrenimi ve HPC için ideal – AWS buyrun hocam
AzPişmişKöfte dedi: Hayır awsden ekran kartlı VDS açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Araştırırsanız bulursunuz hocam açılıyor. Amazon EC2 P3 – Makine Öğrenimi ve HPC için ideal – AWS buyrun hocam
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 17 Mayıs 2021 #5 ArseneLupin dedi: Araştırırsanız bulursunuz hocam açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet buraya nasıl açıldığına dair bir rehber veya bir kaynak bırakabilir misiniz?
ArseneLupin dedi: Araştırırsanız bulursunuz hocam açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet buraya nasıl açıldığına dair bir rehber veya bir kaynak bırakabilir misiniz?