Amazon AWS Free tier hesabı nasıl silinir?

• Konuyu başlatan RBO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4.236

RBO

Hectopat
Daha fazla  
Amazon AWS de Free tierden hesap açtım .şimdi ise 5 dolarlık fatura çıkarmışlar ve hesabımı askıya almışla,r ödenmezse 27'sinde hesabı sileceklermiş .ne yapmam lazım ?hesaptan kurtulmak istiyorum, oturum açamadığım içinde silemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon AWS de Free tierden hesap açtım .şimdi ise 5 dolarlık fatura çıkarmışlar ve hesabımı askıya almışla,r ödenmezse 27'sinde hesabı sileceklermiş .ne yapmam lazım ?hesaptan kurtulmak istiyorum, oturum açamadığım içinde silemiyorum.
Kart bilgisi istemiyorsa bir problem yok dediğiniz gibiyse 27sinde silinir zaten.

Bende de 2 kere askıya alınmıştı ama hiçbir sıkıntı oluşmadı fakat sebebini hala anlayamadım. 12 ay ücretsiz dediği halde fatura çıkarıyor.

Bende de 2 kere askıya alınmıştı ama hiçbir sıkıntı oluşmadı fakat sebebini hala anlayamadım. 12 ay ücretsiz dediği halde fatura çıkarıyor.

Kart bilgisi istemiyorsa bir problem yok dediğiniz gibiyse 27'sinde silinir zaten.

Hesap siliniceğine göre borçta silinir değil mi 22 Temmuz'da Amazon 1.83 dolar çekmeye çalışmış kartta para olmadığı için çekememiş. bazıları Amazona borcu silmesi.
İçin ticket atın vs. diyor ticket nedir tam olarak benim de atmam gerekli mi?

Hesap siliniceğine göre borçta silinir değil mi 22 Temmuz'da Amazon 1.83 dolar çekmeye çalışmış kartta para olmadığı için çekememiş. Bazıları Amazona borcu silmesi.
İçin ticket atın vs. diyor ticket nedir tam olarak benim de atmam gerekli mi?

Mantıken borç da silinir.En kötü şimdiden yazın hesabımı kapatmak istiyorum diye.

Hiç denemedim hocam bilmiyorum ama isterseniz sanal kartla yaptiysaniz hesabi kapatin. Maalesef tek sunabilecegim cozum onerisi bu.

Bana gelen maile cevap olarak yazacağım o halde zaten 27 Temmuz kadar ödeme yapılmazsa hesap kapanacak denmiş aynı maile cevap olarak açıklayacağım zaten Free tieri hiç kullanamadım bağlantı sorunu yaşayıp hemen kapattım.

Bana gelen maile cevap olarak yazacağım o halde zaten 27 Temmuz kadar ödeme yapılmazsa hesap kapanacak denmiş aynı maile cevap olarak açıklayacağım zaten Free tieri hiç kullanamadım bağlantı sorunu yaşayıp hemen kapattım.
Telaşa gerek yok gibi geldi 27'sini bekleyip görmelisiniz.

Telaşa gerek yok gibi geldi 27'sini bekleyip görmelisiniz.

Hocam zaten geçen günlerde Papara hesabımdan 53 TL çekmeye çalıştılar bir anda sandım ki Papara hesabım çalındı Amazon'dan bir şeyler satın alıyorlar sonra baktım 1.86 dolar 53 TL ediyor fatura çok küçük silerler herhalde ve Free tier aldım yani ücretlide almadım.

Yeni bir e mail geldi ve diyor ki bu hesabınız kapatılıştır 90 gün içinde geri açabilirsiniz eğer açmazsanız hesabın içindekiler silinecek ve maliyet yönetim konsoluna erişemeyeceksiniz.

@unZy hocam bakar mısınız @SwanesSS.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı