Hesap siliniceğine göre borçta silinir değil mi 22 Temmuz'da Amazon 1.83 dolar çekmeye çalışmış kartta para olmadığı için çekememiş. bazıları Amazona borcu silmesi.
İçin ticket atın vs. diyor ticket nedir tam olarak benim de atmam gerekli mi?
Hesap siliniceğine göre borçta silinir değil mi 22 Temmuz'da Amazon 1.83 dolar çekmeye çalışmış kartta para olmadığı için çekememiş. Bazıları Amazona borcu silmesi.
İçin ticket atın vs. diyor ticket nedir tam olarak benim de atmam gerekli mi?
Bana gelen maile cevap olarak yazacağım o halde zaten 27 Temmuz kadar ödeme yapılmazsa hesap kapanacak denmiş aynı maile cevap olarak açıklayacağım zaten Free tieri hiç kullanamadım bağlantı sorunu yaşayıp hemen kapattım.
Bana gelen maile cevap olarak yazacağım o halde zaten 27 Temmuz kadar ödeme yapılmazsa hesap kapanacak denmiş aynı maile cevap olarak açıklayacağım zaten Free tieri hiç kullanamadım bağlantı sorunu yaşayıp hemen kapattım.
Hocam zaten geçen günlerde Papara hesabımdan 53 TL çekmeye çalıştılar bir anda sandım ki Papara hesabım çalındı Amazon'dan bir şeyler satın alıyorlar sonra baktım 1.86 dolar 53 TL ediyor fatura çok küçük silerler herhalde ve Free tier aldım yani ücretlide almadım.
Yeni bir e mail geldi ve diyor ki bu hesabınız kapatılıştır 90 gün içinde geri açabilirsiniz eğer açmazsanız hesabın içindekiler silinecek ve maliyet yönetim konsoluna erişemeyeceksiniz.