Amazon AWS Free tier hesabı nasıl silinir?

Benden de para çekmeye çalışmıştı ama bakiye yetersiz olduğu için parayı alamamıştı. 1-2 yıl önce hesabım silindi ama şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yani endişelenecek bir durum yok.

Hocam zaten çekmeye çalışması normal kontrol amaçlı.Hesap kapanmıştır şimdiden bir sorun olmaz.

İfadeler: RBO
Hocam zaten çekmeye çalışması normal kontrol amaçlı. Hesap kapanmıştır şimdiden bir sorun olmaz.

Peki hocam yine Amazon'dan bir alışveriş yapacağım şimdi para koysam çekmeye çalışmazlar değil mi?

Peki hocam yine Amazon'dan bir alışveriş yapacağım şimdi para koysam çekmeye çalışmazlar değil mi?
Hocam tam bilemiyorum çekmeye çalışabilir aktif bir kart değilse kapatın (papara tosla
falansa) yeni kart açın o riski almaya değmez.

Hocam tam bilemiyorum çekmeye çalışabilir aktif bir kart değilse kapatın (Papara Tosla.
Falansa) yeni kart açın o riski almaya değmez.

Papara kart.

Hocam tam bilemiyorum çekmeye çalışabilir aktif bir kart değilse kapatın (Papara Tosla.
Falansa) yeni kart açın o riski almaya değmez.

Hocam halen çekmeyi deniyor kartıda kapamadım kartı kapasam ve ödenmese başıma bir şey gelir mi zorla parayı almaya çalışmazlar değil mi? Ve Amazona ticket atılıp borç sildiriliyormuş onu nasıl yapabilririm?

Son düzenleme:
Sanırsam orada müşteri hizmetleri yazan bir kısım olması gerekiyordu.

AWS Desteği ve Müşteri Hizmetleri İletişim Bilgileri | Amazon Web Services sitesine gidin ve "Abone destek hizmetleri" kısmındaki 2. seçenek olan Faturalama veya hesap desteği kısmından "Oturum açın..." kısmına basın oradan giriş yaptıktan sonra canlı destek alabilirsiniz. Ben kullandığımda Türkçe destek yoktu. Ne yazacağını İngilizce ve Türkçe olarak bir yerde tutabilirsin.

Son düzenleme:
İfadeler: RBO

Hocam ücret itirazına çeviriden bu şekilde yazı yazdım olur mu?

Dosya Ekleri

• 5.PNG
    39,3 KB · Görüntüleme: 82
hocam aynı sorun bende de var bir türlü çözemedim, ileride üstüme borç felan kalmasın? adımlar aynı

hocam aynı sorun bende de var bir türlü çözemedim, ileride üstüme borç felan kalmasın? adımlar aynı
@RBO geri dönüş yapmamış ama sanırsam olmuştur. Ben 1-2 yıl önce aynı sorunu yaşamıştım o zamandan beri bir sıkıntı yaşamadım. Ödemezseniz hesabınız kalıcı olarak kapatılır başka bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…