Merhaba, Amazon AWS'den GTA 5 için bir sanal makine kurmayı düşünüyorum. Sizce özellikleri nasıl olmalı? Bu sanal makineyi kurma amacım ise rage-MP üzerinde bir sunucuda AFK bırakıp VDS'yi boşta çalıştırmak olacak.
Merhaba, Amazon AWS'den GTA 5 için bir sanal makine kurmayı düşünüyorum. Sizce özellikleri nasıl olmalı? Bu sanal makineyi kurma amacım ise rage-MP üzerinde bir sunucuda AFK bırakıp VDS'yi boşta çalıştırmak olacak.
Amazon böyle bir hizmet sağlar mı bilmem ancak arkadaşın dediği gibi GPU'lu bir sunucu lazım. AFK bıraksanız bile yine ekranda bir GTA 5 gibi grafiksel bir oyun göreceğiniz için bir ekran kartı gerekli o sunucuya.
Amazon'da var mı bilmiyorum ama Türkiye'de AWM Bilişim'de GPU'lu sunucular var, kendim kullandığım bir firma değil performansını bilemem ama zaten az sayıda firma satıyor bilginiz olsun diye belirttim.
Amazon'da var mı bilmiyorum ama Türkiye'de awm bilişim'de GPU'lu sunucular var, kendim kullandığım bir firma değil performansını bilemem ama zaten az sayıda firma satıyor bilginiz olsun diye belirttim.