Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.008 Çözümler 9 30 Mayıs 2023 #1 Hesapta 1000TL+ bakiyem var bunu nasıl çekebilirim ya da hesabı vermeden nasıl satabilirim? Herhangi öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2023
Hesapta 1000TL+ bakiyem var bunu nasıl çekebilirim ya da hesabı vermeden nasıl satabilirim? Herhangi öneriniz var mı?
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.019 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 Kim Dokja dedi: Hesapta 1000TL+ bakiyem var bunu nasıl çekebilirim ya da hesabı vermeden nasıl satabilirim? Herhangi öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Birisiyle anlaşma yapıp Amazon'dan ona bakiyenizin yettiği ürünü alıp onun da size nakit vermesini sağlayabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2023
Kim Dokja dedi: Hesapta 1000TL+ bakiyem var bunu nasıl çekebilirim ya da hesabı vermeden nasıl satabilirim? Herhangi öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Birisiyle anlaşma yapıp Amazon'dan ona bakiyenizin yettiği ürünü alıp onun da size nakit vermesini sağlayabilirsiniz.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 30 Mayıs 2023 #3 Hediye kartları alıp item satıs gibi sitelerden satabilirsiniz, çekiliyor mu bilmiyorum.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.008 Çözümler 9 30 Mayıs 2023 #4 alpethz dedi: Hediye kartları alıp item satıs gibi sitelerden satabilirsiniz, çekiliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama çoktan kartları hesaba yatırdım nasıl satıcam ki?
alpethz dedi: Hediye kartları alıp item satıs gibi sitelerden satabilirsiniz, çekiliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama çoktan kartları hesaba yatırdım nasıl satıcam ki?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 30 Mayıs 2023 #5 Kim Dokja dedi: Ama çoktan kartları hesaba yatırdım nasıl satacağım ki? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim kartlar Steam cüzdan kodu hediye kartları falandı, Steam cüzdan kodu alıp İtemsatış'ta satabilirsiniz mesela.
Kim Dokja dedi: Ama çoktan kartları hesaba yatırdım nasıl satacağım ki? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim kartlar Steam cüzdan kodu hediye kartları falandı, Steam cüzdan kodu alıp İtemsatış'ta satabilirsiniz mesela.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.008 Çözümler 9 30 Mayıs 2023 #6 kurmayoffuture dedi: Birisiyle anlaşma yapıp Amazon'dan ona bakiyenizin yettiği ürünü alıp onun da size nakit vermesini sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güzel dediniz ama biraz sıkıntılı eğer başka çözüm bulamazsam bunu denerim. alpethz dedi: Bahsettiğim kartlar Steam cüzdan kodu hediye kartları falandı, Steam cüzdan kodu alıp İtemsatış'ta satabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... Ona bakmıştım ama bakiyeyi kullanmama izin vermiyor.
kurmayoffuture dedi: Birisiyle anlaşma yapıp Amazon'dan ona bakiyenizin yettiği ürünü alıp onun da size nakit vermesini sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güzel dediniz ama biraz sıkıntılı eğer başka çözüm bulamazsam bunu denerim. alpethz dedi: Bahsettiğim kartlar Steam cüzdan kodu hediye kartları falandı, Steam cüzdan kodu alıp İtemsatış'ta satabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... Ona bakmıştım ama bakiyeyi kullanmama izin vermiyor.