Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 11 Şubat 2021 #31 20 Percent dedi: Hem 1-2 ay kargo bekleyeceğim hem garantisiz olacak. Bana çok cazip gelmedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kıtlık var hocam
20 Percent dedi: Hem 1-2 ay kargo bekleyeceğim hem garantisiz olacak. Bana çok cazip gelmedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kıtlık var hocam
kaanbrgz Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 116 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #32 Gregorz Brzecz. dedi: Kredi kartı ekstresi ve adres teyit amaçlı bir fatura gönderirsen açıyorlar. Ama hem ekstrede hem faturada hem siparişteki adresin aynı olmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bir deneyeyim.
Gregorz Brzecz. dedi: Kredi kartı ekstresi ve adres teyit amaçlı bir fatura gönderirsen açıyorlar. Ama hem ekstrede hem faturada hem siparişteki adresin aynı olmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bir deneyeyim.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #33 Ben tekrar ban yedim
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 23 Şubat 2021 #34 Gregorz Brzecz. dedi: Ben tekrar ban yedim Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ban yiyorsunuz? Nasıl anlıyorsunuz.
Gregorz Brzecz. dedi: Ben tekrar ban yedim Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ban yiyorsunuz? Nasıl anlıyorsunuz.
AcharaD Kilopat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #35 Gregorz Brzecz. dedi: Ben tekrar ban yedim Genişletmek için tıkla... Sonucu merak ettim nedir son durum ?
Gregorz Brzecz. dedi: Ben tekrar ban yedim Genişletmek için tıkla... Sonucu merak ettim nedir son durum ?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 4 Mart 2021 #36 Alamadım hocam.