WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Vergi kaç TL oluyor? Türkiye'ye gönderim sağlanıyor mu? Bu soruların cevabını istiyorum.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 4 Nisan 2025 #2 Yanlış bilgi Deniz aşırı yerlerden alışveriş yapılmıyor, satıcı göndermiyor. İstisnalar vardır belki ama genel olarak Amerika Japonya gibi yerlerden olmuyor. @ItsAllGoodman? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Deniz aşırı yerlerden alışveriş yapılmıyor, satıcı göndermiyor. İstisnalar vardır belki ama genel olarak Amerika Japonya gibi yerlerden olmuyor. @ItsAllGoodman?
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Zatoichi dedi: Deniz aşırı yerlerden alışveriş yapılmıyor, satıcı göndermiyor. İstisnalar vardır belki ama genel olarak Amerika Japonya gibi yerlerden olmuyor. @ItsAllGoodman? Genişletmek için tıkla... Ama alanlar var.
Zatoichi dedi: Deniz aşırı yerlerden alışveriş yapılmıyor, satıcı göndermiyor. İstisnalar vardır belki ama genel olarak Amerika Japonya gibi yerlerden olmuyor. @ItsAllGoodman? Genişletmek için tıkla... Ama alanlar var.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 4 Nisan 2025 #4 WexaKing dedi: Ama alanlar var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, Avrupa Amerika Japonya'dan bir şey baktığımda Türkiye'ye gönderilmediğini yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
WexaKing dedi: Ama alanlar var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, Avrupa Amerika Japonya'dan bir şey baktığımda Türkiye'ye gönderilmediğini yazıyor.
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 Zatoichi dedi: Bilmiyorum, Avrupa Amerika Japonya'dan bir şey baktığımda Türkiye'ye gönderilmediğini yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gönderiliyor da uçuk vergi, 19 dolar vergi nedir? 19 dolar = 721, 97 TL. Hot Wheels alacaktım zaten hocam bu kadar paraya değmez. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Zatoichi dedi: Bilmiyorum, Avrupa Amerika Japonya'dan bir şey baktığımda Türkiye'ye gönderilmediğini yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gönderiliyor da uçuk vergi, 19 dolar vergi nedir? 19 dolar = 721, 97 TL. Hot Wheels alacaktım zaten hocam bu kadar paraya değmez.