Amazon.co.uk hesap blokesi

Laptop sipariş vermek için Amazon.co.uk'tan hesap açtım ve Papara'dan sanal kart oluşturup sipariş vermek istedim. Diğer Amazon'larda sıkıntı olmazken İngiltere Amazon'u hesabımı bloke ediyor ve attığım fotoğrafları kabul etmiyor ne yapabilirim?
Mavi ile karaladığım yerler açık şekilde gönderiyorum.

1626040101132.png

1626040140416.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal kartla Amazon UK'dan da olmaz ama. Babanızın kredi kartına atıp oradan yapmanızı öneririm, başka aile bireyinizin hesabından alırsınız.

Sanal kartla Amazon UK'dan da olmaz ama. Babanızın kredi kartına atıp oradan yapmanızı öneririm, başka aile bireyinizin hesabından alırsınız.

Amerika Amazon ve İtalya Amazon'dan Papara sanal kart ile alışveriş yaptım. Amerika Amazon'da aynı sebepten hesabım askıya alındı yukarıdaki gibi gönderdiğimde hesabımı açtılar.

Yalnızca görseldeki bilgileri bu şekilde atıyorsanız yetersiz demeleri gayet normal. Hesap ekstrelerini, görseldeki bilgileri ve mümkünse kimlik fotokopilerini gönderin. Çok kıl bu konuda Amazon maalesef.

Hesap ekstresi için sanal kartın alışveriş yapması lazım fakat ben bu kartı internette satın almak için oluşturdum zaten. Tekrar belge gönderdim durumu aşağıda izah ettim tekrar olmazsa kimlik ekstre tarzı şeyleri yollayacağım oda olmazsa desteğe bağlanıcam o zaman.

Hiç yaşayan varsa bu durumu konuya belirtirse sevinirim.
Hesap 4. belge gönderimimde açıldı durumu izah ettim güvenlik için sanal kart vs.

Son düzenleme:
Selamlar, 4. belge gönderiminde hesabınızın açıldığını söylemişssiniz, ilk gönderdiğiniz sreenshotı mı gönderdiniz bende aynı problemi yaşıyorumda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı