Amazon.com $50 Gift Card Nedir?

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.

Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
Amazon.com'a bakıyordum. Bu anakart hoşuma gitti öylesine ekledim. Sonra $50 gift card çıktı yukarıda. Nedir bu? Açıklaması falan yazıyordu da İngilizce'm çok iyi olmadığından anlayamadım. Nasıl alacağım bunu? Apply Now'a basınca direk $50 hedite kartım mı olacak yani?
Ayrıca bunu nerede harcayabiliyorum? Yani $100 doların üzerinde bir ürün almak zorundasın gibi bir şey var mı? Çünkü klavye bakıyordum 70 dolarlık felan. Onları bu kartla 20 dolara düşürebilir miyim? Bir de bu "Gift Card" ne kadar süreyle geçerli? Yani bir dahaki yaz alışveriş yapmak istiyorum buradan (Örnek olarak), bir dahaki yaz olur mu bu? Gene devam eder mi?

@Asım Demir

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön ödemeli kart tarzında bir şey. Alırsanız 50 dolar indirim yapıyor fakat yüksek bir ihtimalle Türkiye için geçerli değil.

Başka forumlarda Türkiye için geçerli olmadığını, Amazon'un olduğu ülkelerde geçerli olduğuna dair bir yazı okumuştum. Yani boş heves yapmayın, ayrıca da Amazon'dan anakart ve işlemci kolay kolay gelmiyor diye biliyorum.

Nasıl gelmiyor. Vergisi bile önceden hesaplanıyor geliyor. Takılması zor. Adamlar TR ofisi açacaklar. Onlar bürokrasiyi halleder.

Tüh Heyacanlanmıştım. Klavye bakıyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…