Ürünü sepetinize ekleyip sepetinize gittiğinizde sağ kısımda bulunan Estimate your shipping and tax sekmesinden öğrenebilirsiniz. Sizin ürününüz için $25.90 kargo ücreti ve $64.60 vergi ile $423.49 a geliyor.
@Raydric kardeşim bende bu ürünü almak istiyorum yavaş kargoyu seçsem kargo ücreti ne kadar olur bide son olarak senin resmini koydugun mouse kargo ücreti ile birlikte sana ne kadara geldi cevaplarsan sevinirim.
Yine ne kadara geldiğini sepete ekleyip son aşamada görebilirsin, benim anlamadığım herkese belirli bir fiyata gelen eşyalar bana daha ucuza veya pahalıya mı geliyor onu mu öğrenmek istiyorsun? @Lejyoner.
Merhaba ben Amazon.com: Winx Club Bloomix Power Aisha Doll: Toys & Games şu oyuncağı alacağım , toplam 35 $ tutuyor (Estimate your shipping and tax kısmında 18.98 $ oyuncak , 16.36 $ da estimate shipping & handling yazıyor) Ürünü satın almadım ama ek ücret öder miyim? Gümrükten geçer mi? Birde TL / USD bilmem ney şeysi varmış , o ne oluyor? Herkese teşekkür şimdiden ederim , umarım alabilirim koleksiyonum için harika bir parça olacak Bu arada rehberi hazırlayan arkadaşta harika bir rehber yapmış , elinize sağlık c:
Ufak bir ekleme : Elimde Ziraat Bankası'nın verdiği Bankkart var , Visa Electron. Birde ininal var fakat üzerine kendi adımımı kaydettim yoksa annemimin adını mı kaydettim hatırlamıyorum. Hangisini kullanmam daha uygun?
Kart sahibi ismi yerine Ininal yazarsanız yine kabul eder veya kabul etmezse kendinizin ve annenizin ismini sırasıyla denersiniz. 2 kart ile de almayı çalışın büyük ihtimal 2'si de alacaktır fakat zaten bir sorun çıkarsa orada belirtir ve bir diğerini değersiniz. Ayrıca ek bir ücret ödemezsiniz ve gümrüğe de takılmaz. @Silinen üye
Tekrar tekrar sagolun , biraz önce ulasim tarihini degistirdi amazon Persembe gün sonunda gelecekmis ^^ (Amerikada 8 P.M gün sonu oluyormus) hersey icin tekrar tekrar tesekkür ederim.
NOT : Kargo Almanya / Köln'e geldi , kargolari gercekten hizliymis