Elimde örnek bir metin yok ancak çok hafif bir İngilizce ile bu siparişinin Amazon'dan ilk olduğunu ve kendilerine kargo fiyatının fazla geldiğini, bunu iade edebilip edemeyeceklerini sorarsan olumlu yanıt verebilirler fakat bana kalırsa mail at. Ayrıca söylemem gerekir ki bedava kargo imzalarından sonra yeni bir kargo seçeneği gelmiş ve diğerlerine göre daha ucuz eğer onunla alırsan da siparişini alırken ödediğin gümrük ücretini gümrüğe takılmayacağı için geri ödeyebilirler. Kesin bir şey yok ancak yinede ürün sana teslim olduktan 10-15 gün civarı süre sonra eğer ödemen geri yapılacaksa zaten mail gelecek, gelmez ise yine mail yoluyla sorup soruşturabilirsin. @Fat32

Raydric size biş3y daha sormak istiyorum CDJapan : JVC LIVE BEAT Canal Type Portable Headphones HA-SZ1000 Collectible cdjapan adlı siteden linkte belirttigim urunu(122usd) kargo dahil 140 usd ye alirsam sence gumrukte takilir mi lutfen genel tecrubelerine dayarak beni aydinlat mesela ben sana sunu soyleyeyim simdiye kadar aliexpress uzerinden yaklasik 100 kez alisveris yaptim iclerinde en pahali urun 50 dolardi ama yillik alisveris yapma sinirimi gecmeme ragmen gumrukte hic sorun olmadi acaba bu urunun akibeti ne olur mesajini bekliyorum simdiden tesekkur ederim.

Takılabilir de takılmayabilir de. Bunun kimse garantisini size veremez fakat gümrüğe takılırsa bile gereken gümrük ücretini Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na ödemesini vs. her ne gerekiyorsa yaparak ürünü teslim alabilirsiniz.

Peki bu urun uzerinden kac usd odemem gerekir urunun fiyati 122 usd kargo dahil 140 usd

75 euro nun ustundeki kisim icin odemem gerekmiyor mu ?

Ayrica ben suan izmirdeyim urunu ankaraya siparis edecegim fakat kargonun ucuz olmasi icin takipsiz secenegini sectim demek istedigim urunum gumruge takilirsa bundan benim haberim olur mu ayrica vergilendirmeyi nereye odeyecegim ve bunun kulakligin oldugu bolgeye nasil bildirecegim lutfen kafamdaki soru isaretleri cevaplayin hizli mesajlariniz icin tekrardan mcok tesekkur ederim

Hayır, dediğim fiyat veya ona yakın bir ücret ödemeniz gerekir eğer gümrüğe takılırsa. Takipsiz kargo seçeneği ile satın aldığınız için durumun akıbeti ne olur bilemiyorum, sizi bilgilendirmek için arayabilirler de aramayabilirler de. Ödemeyi nasıl alıyorlar onunla ilgili de bir bilgim yok, eğer İstanbul'da olsaydınız direk Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na gidip işlemleri orada halledip ürünü orada teslim alıyor olurdunuz.

Peki kardeşim mesajlarin icin cok tesekkur ederim ellerine saglik.

Son bisey daha sormak istiyorum. Oldu ki ben bu urunu takipli olarak aldim ve gumrukte takildi. Bu asamadan sonra ne yapmam lazim tam olarak prosedur nedir ?

Arkadaşlar hyperx savage ram sipariş vermeyi denediğimde kabul etmedi daha onceden sipariş verip iptal ettiğimden olabilir diye düşündüm ve aynı özellikteki corsair vengeance ramı sipariş verdim, yine kabul etmedi ve auti confirm mailinden sonra siparisiniz iptal oldu yazan bir mail geldi,sonra msi gtx970 ekran kartı sipariş vermisdim, kartın siparişini iptal ettim sonra tekrar sipariş vermeyi denedim ve sıkıntısız sipariş verdim, yani kredi karttinda bir sıkıntı yok,satın alamadığım tüm ürünler 75€ nun altında, böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ve nasıl bu sorunu sözerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…