Ben birkaç gün önce siparişi verdim, i-parcel'den kontrol ettim, paketin ülkeden ayrıldığı yazıyor ama i-parcel bana kimlik numaramı isteyen bir mail göndermedi.

Paylaşım için teşekkürler, işime yaradı hocam. Artık gönül rahatlığıyla Türkiyede bulamadığım RAM'leri Amazondan sipariş edebilirim.

Dosya Ekleri

• asdasdas.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 220
Hocam bilgiler için sağolun sınır 75 euro demişşiniz. Ben 106 dolara saat alacağım. Bu da 93 euro oluyor. Benim ürünüm takılacak mı?
Ne kadar vergi vereceğim bir de bende "sold by amazon" demiyor da, "fulfiiled by amazon" diyor bu nedir?

Amazon.com: Sony Smart Watch SW2 for Android Phones: Cell Phones & Accessories

Hocam düzenliyorum şimdi baktım import fees deposit 12 $ diyor. Bir de 6 dolar shipping tax falan demiş. Free shipping diyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçiyor, ayrıca TL'ye vurunca da 280TL'lik ürün 340 küsürlere çıkıyor. Ebay'de de aynısı geçerli galiba.
TR fiyatlarıyla aynı şeye çıkıyor. Hayallerim yıkıldı

Sınırı geçtiği için Amazon'dan alırsan vergi vs. eklenir takılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşalar Razer klavye alıcam 133 dolar şuanda vergi ödemekle mükellef miyim ?

@Raydric adlı arkadaşımız biliyorum çok emek verdin biliyorum ama fotosunu attığın razer klavye nasıl alabildin ben adresi girince buraya gelemez yanıtı alıyorum türkiye seçeneklerde de yok müsait olursan yardımcı olabilirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…