Standart shipping ile alınan ürünler ortalama kaç günde ulaşıyor ?

Bende razer kraken 7.1 alıcam ama iki adet var biri 65$ diğeri 99$. 65 olanın yanında certified refurbished yazıyo bu ne anlama geliyo bilem var mı? Birde 3 adet kargo seçeneği var hangisini seçmeliyim?

Hocam uzun sürdüğünden dolayı korkuyorum biraz param boşa gidebilir mi ? Yılbaşında Razer Mamba almak istiyorum. Siparişi versem teamweaver üzerinden yardımcı olur musun ? Facebook hesabın var mı ?

Standart shipping ile alınan ürünler ortalama kaç günde ulaşıyor ?
Benim sipariş 8 günde geldi.

Sen kulaklığı aldın mı ? Benim ki bugün geldi.

Nexus 9 alacağım sim kart takılanlardan acaba gümrüğe takılır mı?

Son düzenleme:
Ürün ararken "Ship to Turkey" seçeneğini işaretliyorum.
Bazı ürünlerde "This item ships to Adana, Turkey."
Bazılarında ise "This item does not ship to Adana, Turkey." yazıyor.

Ancak bir takım ürünlerde "Ship to Turkey" seçili olmakla birlikte "This item ships to Adana, Turkey." yazmasına rağmen sepete ekleyip baktığımda "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total." yani bazı ürünler seçili adrese gönderilemeyebilir, yeni bir adres seçiniz diyor.

İstanbul'da dahil olmak üzere birkaç adres denedim. Sonuç hep aynı. @Raydric
Bilgisi olan var mı ?

"Cep telefonu ve IMEI numarası olan, SIM Kart takılabilen her türlü cihaz" 7. maddede getirilemez ürünler arasında bulunuyor. @Thunderbolt
Bu arada yukarıdaki sorum için yardım bölümüne bağlanıp sordum,benim ürünüm için sorun olmayacağını söylediler. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız desteğe bağlanıp sormanızda fayda var.

Merhabalar,
Öncelikle emeğinize sağlık, güzel bir sayfa olmuş. Tüm sayfaları okudum fakat biraz acemiyim umarım cevap verirsin sorularıma.

Amazondan HP Stream 7 sipariş ettim. Her şey ani gelişti. Ben bazı ürünlerin gümrükten geçmediğini bile bilmiyordum ve bu site gibi yerlere bile bakmamıştım. Benim sipariş ve ödeme kısmımda sadece fiyata ekstra olarak Shipping & Handling 80$ gözüküyor. Forumdaki gibi Import Fee gibi bir kısım yok. Ürünü satın aldığımda amazon 23Aralık-11Ocak arası geleceğini bildirdi. 8Aralıkta ABDden yola çıkan ürün 12Aralıkta Istanbul'da durakladı. Amazon 11Ocakta elime geçeceğini söylüyor. Fakat Fedex(forumda başka şirketlet yazıyor ama bana Fedex denk geldi) eğer sorun gümrük memurundan kaynaklanıyorsa sorumluluk sizindir diyor. Ayrıca ürün 120$.

Şimdi sorum şu: sizce bu ürün benim elime ulaşır mı? Fedexin peşinden koşturup daha para mı ödeyeceğim? Yoksa amazon 11Ocak diyorsa o tarihte elime ulaşacak mı?

Umarım cevap verirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

Not: Bazı mecralarda gümrükte maksimum 20gün kalır diyor. Eğer öyleyse benim harekete geçmem gerek.

@hasanbaltik ürünün linkini paylaşır mısınız tam olarak ?
Öncelikle ödeme kısmında Import Fee 0 olarak görünüyorsa gümrük problemi yaşamazsınız. Amazon Gümrüğe takılacak ürünler için ödeme yapılmadan önce kendisi %20 lik vergi tutarını size gösterip fiyata ekliyor.
Kargo ücretini bu 75 euro'luk sınıra dahil etmeyiniz. Ürünün kendi fiyatı gümrük sınırını belirler.
Aldığınız ürünlerde "Ships from and sold by Amazon.com" yazmasına dikkat edin. Çünkü bu direk amazonun sattığı ve kargoladığı ürünlerdir. Başka bir firma tarafından satılıp kargolanıyorsa orada bu firmaların ismi yazar.
Amazonun verdiği tarihler maksimum aralıkdır. Genelde 'standart shipping' ile 8-12 gün içinde elinize ulaşır.

Örneğin soldaki resimde vergi yok,Türkiye'ye giriş yapıp kargosu belirlenip elinize ulaşıcak. Sağdaki üründe ise sınırı aştığı için vergi tutarı var. Tarafınızdan ödeneceği için yine elinize ulaşacaktır,problem çıkarmadığı müddetçe.

Dosya Ekleri

• Farkı.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 238
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…