Sorun çıkmaz. Zaten kargo ücreti düşük. 11 dolar.
5 dolar mobil kupon ile daha da ucuza alabilirsiniz.
Amazon.com sitesinden ücretsiz $5 kupon almak için yapmanız gerekenler:

Amazon.com Help

Önce üstteki butona basın indirin, daha sonra linkte tekrar girip claim code ye basarak kullanın ya da ****** kodunu uygulamada profile -> personalized content altındaki yerden girin.

**** olan yer referans kodu. Yasak olduğu için paylaşmadım. Özelden ulaşırsanız verebilirim veya başkalarından isteyebilirsiniz.

Kargoyu sıfırlatmanızı tavsiye etmiyorum. Banlanma olasılığınız var ve zaten kargolar yeterince uygun.
İyi günler dilerim.
Not: Eğer yazım hatam varsa ilk uyarın, direkt uzaklaştırma vermeyin.

hocam bu fiyat kargosuz hali kargo ile 90 dolar oluyor yani 290 tl filan şimdi 37 tl gibi bi fark olucak ben kargo sıfırlatmak istesem herhangi bir terslik olurmu ?

Olabilir daha önce banlananlar oldu ama bir şey olmayabilir de.
Birisinden referans kodu alıp 5 dolar düşürün. Ve 50/10 kampanyasına uygunsanız ondan da faydalanabilirsiniz. Google'da aratınca bulursunuz.

Gümrükte ek ödemeler çıkabileceğini düşündüğü için fazla alıyor. Belki fazlalık iade edilebilir 2 ay sonra.

Gümrükte ek ödemeler çıkabileceğini düşündüğü için fazla alıyor. Belki fazlalık iade edilebilir 2 ay sonra.
Bu kadar fazla ne çıkabilir. Ürünün yarısı kadar vergimi olur. Anlamış değilim diğerin de neden bu kadar fazla değil.

Selamun Aleykum kardeşim. Konuyu hortlatmış gibi olucam ama kusura bakma.
Herhangi bir ürünü alırken "price in try" yazan kısımda TL olarak ürünün fiyatı gorunuyor.
Bunu nasil yaptiğini söyler misin?
Kredi kartımı eklerken paymant method'u secmem için hiçbir şey çıkmadı.
Turk lirası yada Usd doları seçimini nereden değiştirebilirim yardımcı olur musun?
Ayrıca bir şey daha sorucam kusura bakmassan eger.
Amazon.com' dan ben şu klavyeyi almaya çalısıyorum "razer deathstalker chroma" ürün amazon tarafından satılıyor stoklarda da var hatta "this item ships to Turkey" yazıyor.
Turkiyeye gönderiyor fakat ürünü sapete ekledikten sonra "estimate your shipping tax" e tıkladıgım da "some of the items in your order cannot be shipped to the selected address to see your estimated order total" uyarisi veriyor. Adresim her şeyim dogru fakat o adrese gönderilemeyecegini söyluyor. Buna ragmen ürünü ben yinede satın alsam elime ulaşır mı?

Çok teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı ve detaylı bir rehber olmuş.
Benim size bir sorum olacak. Amazondan bilgisayar toplasam ve parçaları hızlı gönderi ile istesem ek olarak ne kadar kargo öderim? Yani yüzde kaç? Yüzdelik bir ek ücret mi alınıyor yoksa belirli bir hızlı gönderi için ek ücret var?
Tekrar teşekkürler.

Merhaba, Amazon üzerinden Blue snowball İCE mikrofon, mikrofon ayaklığı ve pop filtre alacağım. 3 ürün de aynı kargo paketinde gelirse bir sıkıntı olur mu? Ek olarak toplam 66 Dolar gibi bir ücret tutmakta ürünler kargo veya ek bir kesinti yapar mı, yaparsa kargo da dahil ne kadar daha ekler? Kargo vs. şeylerin parası 75 Euro'luk gümrük sınır parasına dahil olur mu? Son olarak ilk defa alışveriş yapacağım İninal kart üzerinden, bir sıkıntı olur mu? Son olarakta Mersin de ikamet ediyorum gelir dimi herhangi bir sıkıntı olmaz, bir de kargo firmalarını takip etmesem herhangi bir sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…