Hocam Amazondan alışveriş yaptım. Aradan 3 gün geçmesine rağmen İ- Parcel bana mail atmadı. Kargomu nasıl takip edeceğim, yardım lütfen.

Bu kaçıncı alışverişiniz? Eğer ilk alışverişiniz ise muhakkak gelecektir mail ancak tam zaman veremiyoruz çünkü duruma göre belirleniyor bu süreç. Eğer kargoya verildiyse zaten Amazon'dan size "... has shipped." başlıklı bir mail gelecektir. @neşelienginar

Emeğin için teşekkür ederim. Söylediğin gibi pek alıntı değil ve baya emek verilmiş. Önceki rehberde baya takılmıştım, soru işaretlerim vardı bir çoğunu burada halletmiş oldum. Birde aklıma takıldı Logitech Gaming Mouse ile SteelSeries Mouse Pad'i nasıl kombinasyon ettin, onların optik sensörleri kendi ürünlerine göre değil mi?

O mouse ilk aldığımdı ve sorunsuz 2 ay gibi bir süre kullanmıştım hiçte sorun olmamıştı, zaten olmasınıda beklemiyordum; çünkü Steelseries Qck her mouse ile gayet uyumlu şekilde işi götürebiliyor. Daha sonra Steelseries Rival'i uzun süredir takip etmem ve elime para geçmesinden dolayı G402'yi satıp Rival satın aldım, şuan Rival ve Qck kombini kullanıyorum. @eternal

Rival'ın sağ ve sol yönündeki tırtıkları zamanla problem çıkarsa da bende Rival Fnatic Edition ve qcK+ Fnatic Asphalt Edition'dan çok memnunum 4 senedir SS kullanıyorum @Raydric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…