Amazon.com Anakart Türkiye Gönderimi Açıldı

1 Ay önce başlamıştı diye biliyorum.

Ben geçen cumartesi yani 5 Kasım Cumartesi günü gördüm. 1 ay önce başladığını sanmıyorum. Zaten çoğu yerde bilgilendirme bulunmuyor. En azından bilgisi olmayanlar için yararlı olacağını düşündüm. 1 ay önce başlamış olmadığına emin olmakla beraber ne fark eder?

Bu konuyu diğer forumlarda da gördüm fakat gözden kaçırılan bir nokta var. Amazon'dan anakart alınmamasının sebebi anakartların gümrükten geçmiyor olmasıydı. Şimdi gümrükten geçecekler mi? Black Friday ertesinde, bu sorulara cevap bulmak gerek.

OC için alınabilecek en iyi kart diyebilirim. Nick Shih'in katkılarıyla üretiliyor (tüm OC destekli AsRock anakartlar.)

Aynen zaten anakartın en büyük özelliği standart 8pin CPU gücü yerine 8+4 CPU güç desteği olmasıdır. Buda haliyle overclock'ta sınırları zorluyor. Maximus Extreme, Xpower ve bu anakartta var bu özellik başka hangisinde var bilmiyorum.

Asus PG258Q veya Zowie BenQ XL2540 birisini almış olsam sipariş verirdim. Artık X370 veya Z270'e nasip olur. Ben anakart olarak MSI tercih ediyorum. Ping sorununu sadece MSI ile halledebildim. Ancak Asrock Formula gerçekten çok iyi donanıma sahip.

Gümrük vergisi alınmaya başlandığına göre sorun olacağını düşünmüyorum.

Her marka kafa kafaya bir ürün çıkarmış. Bu arada aşağıdaki linkten baktım Türkiye'ye gelmiyor.

https://www.amazon.de/ASRock-Motherboards-Z170-OC-FORMULA/dp/B013WPZ02M

AsRock adam akıllı Türkiye'de tanıtamadı kendisini. Oysaki dünya devi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…