Amazon.com Anakart Türkiye Gönderimi Açıldı

Telefon, bıçak ve besinlerde de vergi miktarı gözüküyor, yani bu bir argüman olamaz. Gönül ister anakartlar gelsin ama doğru bilgi daha önemli.

Vatan bilgisayar, Teknosa değil sonuçta Amazon'dan bahsediyoruz. Telefon pasaporta işlendiği sürece ülkeye girebilir. Oradaki vergi alınan ürünler gelir diye düşünüyorum, pasaport vb. gerekenleri araştırmak gerekir. Çünkü daha önceden "This item does not ship to Turkey" diyen Amazon bunu durduk yere değiştirmez. Monitör almış olsaydım sipariş vermiş olurdum. Zaten Zowie BenQ monitörler de halen Türkiye gönderimi olmadığı yazıyor. Keşke aynı durum yaşansa da alabilsem. Kısa süre içinde şuan sipariş verenler bilgilerini paylaşırlar. Çoğu insanında içi rahat eder diye düşünüyorum .

Evet haberlerden sonra anakart alan biri olursa paylaşsın son durumu öğrenelim, bilgi içinde teşekkürler.

''Ping sorununu sadece MSI ile halledebildim'' demişsiniz. Gaming anakartlarda çok merak ettiğim bir nokta var. Gerçekten Killer Network gibi teknolojiler daha düşük veya stabil ping sağlıyor mu, sağlıyorsa ne miktarda ?

Diğer uygulama ve programlara derecelendirme yapıldığı zaman 90-110 olan ping 50-60 civarına geliyor.

Bir ay önce neyse ram'leri amazondan alırım diyordum. Dolar oldu 3.30. Artık ikinci elemi yönelirim hiç mi almam bilemedim.

Amazondan bilgisayar bileşenleri olarak Türkiye'ye neleri alabiliyoruz anakart, RAM falan neler gelebiliyor? Mesela kasa falan getirtebiliyor muyuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…