Vatan bilgisayar, Teknosa değil sonuçta Amazon'dan bahsediyoruz. Telefon pasaporta işlendiği sürece ülkeye girebilir. Oradaki vergi alınan ürünler gelir diye düşünüyorum, pasaport vb. gerekenleri araştırmak gerekir. Çünkü daha önceden "This item does not ship to Turkey" diyen Amazon bunu durduk yere değiştirmez. Monitör almış olsaydım sipariş vermiş olurdum. Zaten Zowie BenQ monitörler de halen Türkiye gönderimi olmadığı yazıyor. Keşke aynı durum yaşansa da alabilsem. Kısa süre içinde şuan sipariş verenler bilgilerini paylaşırlar. Çoğu insanında içi rahat eder diye düşünüyorum .
Asus PG258Q veya Zowie BenQ XL2540 birisini almış olsam sipariş verirdim. Artık X370 veya Z270'e nasip olur. Ben anakart olarak MSI tercih ediyorum. Ping sorununu sadece MSI ile halledebildim. Ancak Asrock Formula gerçekten çok iyi donanıma sahip.
''Ping sorununu sadece MSI ile halledebildim'' demişsiniz. Gaming anakartlarda çok merak ettiğim bir nokta var. Gerçekten Killer Network gibi teknolojiler daha düşük veya stabil ping sağlıyor mu, sağlıyorsa ne miktarda ?
''Ping sorununu sadece MSI ile halledebildim'' demişsiniz. Gaming anakartlarda çok merak ettiğim bir nokta var. Gerçekten Killer Network gibi teknolojiler daha düşük veya stabil ping sağlıyor mu, sağlıyorsa ne miktarda ?