İyi günler arkadaşlar. Amazon'dan Blue marka mikrofon almak istiyorum. Malum Türkiye'de 1300 lira üzerinden bulmak zor. Cihaz şu anda 124 dolar. Kargo ücreti ne olur ? Gümrük vergisi ne kadar öderim ? Bilgi bekliyorum teşekkürler.
İyi günler arkadaşlar. Amazon'dan Blue marka mikrofon almak istiyorum. Malum Türkiye'de 1300 lira üzerinden bulmak zor. Cihaz şu anda 124 dolar. Kargo ücreti ne olur ? Gümrük vergisi ne kadar öderim ? Bilgi bekliyorum teşekkürler.
Ekran Kartı, Monitör, Oyuncu Donanımları, Mining Donanımları, Kitap, Kulaklık binlerce çeşit ürün için kargo ve gümrük dahil fiyatını Amazon Üzerinde ParamAz ile karşılaştırın, en ucuzunu alın.
Ekran Kartı, Monitör, Oyuncu Donanımları, Mining Donanımları, Kitap, Kulaklık binlerce çeşit ürün için kargo ve gümrük dahil fiyatını Amazon Üzerinde ParamAz ile karşılaştırın, en ucuzunu alın.
Hocam bilgi için teşekkürler.
Ödeme yapıyorum 5-10 dakika sonra ödeme yönteminizi gözden geçirin diyor.
İçerisinde 1500 lira var, 7 lira çektiler sonra ödemeyi kontrol edin diyor.
Enpara kartı ile de aynı oldu ziraat bankkart ile de aynı oldu.
AC Origin Bundle paketiyle birlikte $99'a almıştım. Hızlı elime ulaştı ve benim ödediğim ücret $137,44. Türk lirası karşılığı olarak 760-780TL civarına satın aldım diye hatırlıyorum.