D dlskc21 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar,Amazın.com'dan alış veriş yaparken bir arkadaşım gümrükde kalabilir fiyatı yüzünden dedi bu ne kadar dogru merak ettim
Merhaba arkadaşlar,Amazın.com'dan alış veriş yaparken bir arkadaşım gümrükde kalabilir fiyatı yüzünden dedi bu ne kadar dogru merak ettim
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 5 Ağustos 2014 #2 Site içinde bu konu hakkında arama yaparsan bir çok konu vardır: Amazon.com Alışveriş | Technopat Sosyal
Site içinde bu konu hakkında arama yaparsan bir çok konu vardır: Amazon.com Alışveriş | Technopat Sosyal
D dlskc21 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #3 100$ limitini geçtiği için gümrükte takılma ihtimali var. %20 vergi ödeyerek ürünü teslim alabilirsin. diyor yanı benim ekstradan paramı ödemem gerekiyor %20 ürünün mü yoksa standar bir vergimi var ?
100$ limitini geçtiği için gümrükte takılma ihtimali var. %20 vergi ödeyerek ürünü teslim alabilirsin. diyor yanı benim ekstradan paramı ödemem gerekiyor %20 ürünün mü yoksa standar bir vergimi var ?
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 5 Ağustos 2014 #4 Gümrükte sana ülkemiz standartlarında vergi yükleyeceklerdir. Ve ayrıca özel olarak gümrük parası alacaklardır.
Gümrükte sana ülkemiz standartlarında vergi yükleyeceklerdir. Ve ayrıca özel olarak gümrük parası alacaklardır.
D dlskc21 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #5 Bu sebeple ürün daha pahalıya gelir mi
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 5 Ağustos 2014 #6 Türkiye'den almakta fayda var diyebiliriz. Eğer ürün Türkiye'de yok ise tabiki de Amazon'dan alabilirsiniz.
Türkiye'den almakta fayda var diyebiliriz. Eğer ürün Türkiye'de yok ise tabiki de Amazon'dan alabilirsiniz.