Amazon.com ekran kartı siparişi

Perci

Kilopat
Daha fazla  
Malum günümüz döviz fiyatları ve bitcoin meraklıları yüzünden ekipmanlar bir hayli pahalandı. Amazon üzerinden 1080 ekran kartı almak istiyorum. Fakat Amazon üzerinden hiç alışveriş yapmadığım için gümrüğe takılır mı, takılmaz mı bir bilgim yok. Takılırsa neler olur? Ne gibi yaptırımlar yapılır? Ve bilgisayar bileşenlerinden sıkıntı olacak şeyler mevcut mudur? Açıkcası ben sistemi yurtdışı piyasasından toplamak istiyorum. Daha kaliteli olduğu kanısındayım. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz konular defalarca açıldı ve defalarca cevaplandı. Biraz forumu okuyup konu açmanızı tavsite ederiz.

Özetle ;

Gümrüğe takılma riski yoktur. Gümrük vergisini ödeyerek alıyorsunuz.

Hepinize teşekkür ederim.

Yurt dışından ürün getirtmek yerine 2.EL az kullanılmış ekran kartı alabilirsiniz daha ucuza denk gelecektir biraz piyasayı takip etmek gerekir sadece hem beklememiş olursunuz hemde gümrüğe takılma probleminden kurtulmuş olursunuz.

Bakıyorum ikinci el hocam ama daha bulamadım istediğim gibi .

Bu tarz konular defalarca açıldı ve defalarca cevaplandı. Biraz forumu okuyup konu açmanızı tavsite ederiz.

Özetle ;

Gümrüğe takılma riski yoktur. Gümrük vergisini ödeyerek alıyorsunuz.
Peki hocam gümrük vergisi ne kadar oluyor bilginiz varmıdır acaba.

Peki hocam gümrük vergisi ne kadar oluyor bilginiz varmıdır acaba.
Siteye giriş yaptığınızda alacağınız ürünü sepete ekleyip ödeme ekranına kadar gelin. Orada zaten toplam ücreti yazacaktır varsa kargo ücreti gümrük ücreti hepsi eklenip toplam fiyatı gösterecektir.

Anladım hocam hepinize çok teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…