W whoami0398 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 31 17 Mayıs 2020 #1 Yabancı bir sitede bakiyem var ve bu bakiyeyi Amazon hediye kartı alarak kullanabiliyorum. Ama hediye kartında 'amazon.com' yazıyor. EU veya NA diye belirtilmemiş. Bunu amazon.com.tr'de kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2020
Yabancı bir sitede bakiyem var ve bu bakiyeyi Amazon hediye kartı alarak kullanabiliyorum. Ama hediye kartında 'amazon.com' yazıyor. EU veya NA diye belirtilmemiş. Bunu amazon.com.tr'de kullanabilir miyim?
berkerturk Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 137 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Merhaba, bir sonuca ulaştınız mı? Amazon.com'dan alınan bir kod amazon.com.tr'de kullanılıyor mu?
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 25 Haziran 2021 #3 TR'de olan bir hediye kartı DE'de kullanılamıyordu bunu biliyorum. Canlı desteğe yazarsanız döneceklerdir zaten.
TR'de olan bir hediye kartı DE'de kullanılamıyordu bunu biliyorum. Canlı desteğe yazarsanız döneceklerdir zaten.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 26 Eylül 2021 #4 Sorunun cevabini arayanlar varsa, destege yazdigimda dolar hediye kartini amazon.tr de kullanamazsiniz dediler. Sadece Amazon.com ya da Amazon.us .
Sorunun cevabini arayanlar varsa, destege yazdigimda dolar hediye kartini amazon.tr de kullanamazsiniz dediler. Sadece Amazon.com ya da Amazon.us .