HANEFİ Megapat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 61 20 Aralık 2018 #11 PTT'ye sor da bizde bilelim. Merak ettim şimdi PTT'yi
Godsume Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 2 20 Aralık 2018 #12 GTX660M dedi: Göndermekle uğraşma. Git gel gümrük sorunları ilaveten para çıkar zor durumda kalırsın. Genişletmek için tıkla... Daha şimdiden kafa yastığı silikonu açılmış 3-5 ay sonra ne hale gelir. HANEFİ dedi: PTT'ye sor da bizde bilelim. Merak ettim şimdi PTT'yi Genişletmek için tıkla... PTT'ye sordum, işlem ücreti olarak 80 TL diye fiyat verdiler 920-940 gram için. Fiyatı gramajına göre değişiyor tabi ki aklınızda bulunsun, tam adres vermedim belki fiyatı yükselir. Son düzenleme: 20 Aralık 2018
GTX660M dedi: Göndermekle uğraşma. Git gel gümrük sorunları ilaveten para çıkar zor durumda kalırsın. Genişletmek için tıkla... Daha şimdiden kafa yastığı silikonu açılmış 3-5 ay sonra ne hale gelir. HANEFİ dedi: PTT'ye sor da bizde bilelim. Merak ettim şimdi PTT'yi Genişletmek için tıkla... PTT'ye sordum, işlem ücreti olarak 80 TL diye fiyat verdiler 920-940 gram için. Fiyatı gramajına göre değişiyor tabi ki aklınızda bulunsun, tam adres vermedim belki fiyatı yükselir.