Amazon.com Kargo Süresi Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar amazon.com'dan sipariş vermiş olduğum kulaklık 27'sinde elime ulaşacakmış kargo takip bölümünde yazana göre. Ben siparişi 2-3 gün önce verdim. Seçtiğim kargo ise 9-14 gün diyordu. Bu kargo süresi neden 20 gün civarında oldu bilgilendirebilir misiniz beni? Ne yapmam gerek şu an bu sorunu düzeltmek için? Yardımlarınızı bekliyorum.

En geç 27'sine kadar. Siparişin kargoya verildikten yaklaşık 10 gün sonra eline ulaşır. Ben son siparişimi 1 Ağustos'ta verdim ve 13'ünde elimdeydi.

En geç 27'sine kadar. Siparişin kargoya verildikten yaklaşık 10 gün sonra eline ulaşır. Ben son siparişimi 1 Ağustos'ta verdim ve 13'ünde elimdeydi.
Amazon.com ile iletişime geçtiğimde "fullfillment center" diye bir şeyden falan bahsetti, eğer satıcı oradan erken bir şey yaparsa daha öncesinde elime ulaşacağı yazıyor ama tam anlamadım.

Benim siparişlerimde de çok ileri tarihe attı hep, ama 12-13-10. günlerde geldi 3 siparişim de. Problem etme çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…