Amazon.com sepetteki ürünün fiyatta ne kadar süre aynı tutabilir?

Actress Girl

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Amazon.com'dan alışveriş yaptım, kartımda para yok şu an. Ürünün fiyatı yükseldi, ama sepetimdeki fiyat aynı duruyor.

Yani sormak istediğim şu sepetimdeki ürünün fiyatı kaç gün veya ne zamana kadar aynı fiyattan geçerli kalır? Çünkü ürünün fiyatı yükseldi, sepetimdeki ürünün fiyatı değişmedi. Birkaç gün sonra karta para yükleyip ürünü satın alacağım.

Bu arada kartım Visa, Ziraat banka kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını yaşadım. Ürünü sepete ekledikten bir süre sonra fiyatı arttı ama sepetteki fiyatı değişmedi. Sipariş ettiğimde artan fiyata göre parayı aldı.

Aynısını yaşadım. Ürünü sepete ekledikten bir süre sonra fiyatı arttı ama sepetteki fiyatı değişmedi. Sipariş ettiğimde artan fiyata göre parayı aldı.

Söylemen güzel oldu. Ürünü iptal ettim.

@HeNiX Peki bir şey sorabilir miyim? Ürün tekrar indire gire biliyor mu Amazon'da?

@HeNiX Peki bir şey sorabilir miyim? Ürün tekrar indirime gire biliyor mu Amazon'da?
Kartımda dolar var, Türk lirası olmadığı için çekmiyor. Birkaç gün sonra Türk lirası yükleyeceğim. Cihazın fiyatı yükseldi. Sepetimdeki ürünü etkiler mi?

Dosya Ekleri

• Aacerrrrr kopya.png
    43,3 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…