borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #11 SamsaraWildAncestor dedi: Gümrükden geçmediği için tekrar denemek saçmalık olmaz mı? Türkiye Afrika ülkeleri seviyesinde yani böyle şeyler normal, elden getirteceğim. Bence sorun Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Gönderdikleri üründe eksik etiket olabilir. Gümrük prosedürlerini bilmiyorum tam. Onu tekrar doğru etiketlerle yollayabilirler.
SamsaraWildAncestor dedi: Gümrükden geçmediği için tekrar denemek saçmalık olmaz mı? Türkiye Afrika ülkeleri seviyesinde yani böyle şeyler normal, elden getirteceğim. Bence sorun Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Gönderdikleri üründe eksik etiket olabilir. Gümrük prosedürlerini bilmiyorum tam. Onu tekrar doğru etiketlerle yollayabilirler.
S SamsaraWildAncestor Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #12 borisyeisar dedi: Gönderdikleri üründe eksik etiket olabilir. Gümrük prosedürlerini bilmiyorum tam. Onu tekrar doğru etiketlerle yollayabilirler. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyeceğim, inşallah sıkıntı olmaz. Gümrük parası ödendiği için mantık olarak gümrükde sıkıntı çıkmamalı.
borisyeisar dedi: Gönderdikleri üründe eksik etiket olabilir. Gümrük prosedürlerini bilmiyorum tam. Onu tekrar doğru etiketlerle yollayabilirler. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyeceğim, inşallah sıkıntı olmaz. Gümrük parası ödendiği için mantık olarak gümrükde sıkıntı çıkmamalı.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.525 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #13 Amazonda kolay kolay sıkıntı çıkmamalı?