M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 9 Kasım 2018 #11 Hayırlı olsun hocam keşke Asus ROG STRIX RX570 alacağıma bunu alsaydım diyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Kasım 2018 #12 Şuan sadece kartın 580 olarak gözükme sorunu var, sanırım AMD kaynaklı bir sorun, umarım çözerler. Bu arada karttaki ışık RGB yani "ışıqlı mışıqlı". muzan dedi: Hayırlı olsun hocam keşke Asus ROG STRIX RX570 alacağıma bunu alsaydım diyorum. Genişletmek için tıkla... Bence o modelde fena değil ama arka plaka olmaması büyük eksi.
Şuan sadece kartın 580 olarak gözükme sorunu var, sanırım AMD kaynaklı bir sorun, umarım çözerler. Bu arada karttaki ışık RGB yani "ışıqlı mışıqlı". muzan dedi: Hayırlı olsun hocam keşke Asus ROG STRIX RX570 alacağıma bunu alsaydım diyorum. Genişletmek için tıkla... Bence o modelde fena değil ama arka plaka olmaması büyük eksi.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 9 Kasım 2018 #13 FalconPolat dedi: Şuan sadece kartın 580 olarak gözükme sorunu var, sanırım AMD kaynaklı bir sorun, umarım çözerler. Bu arada karttaki ışık RGB yani "ışıqlı mışıqlı". Bence o modelde fena değil ama arka plaka olmaması büyük eksi. Genişletmek için tıkla... Işıqlı Mışıqlı mı? Bayılırım en sevdiğim şey
FalconPolat dedi: Şuan sadece kartın 580 olarak gözükme sorunu var, sanırım AMD kaynaklı bir sorun, umarım çözerler. Bu arada karttaki ışık RGB yani "ışıqlı mışıqlı". Bence o modelde fena değil ama arka plaka olmaması büyük eksi. Genişletmek için tıkla... Işıqlı Mışıqlı mı? Bayılırım en sevdiğim şey
Backdoor Kilopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 170 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Güvenlik Görevlisi 9 Kasım 2018 #14 Umarım Türkiye’de olmayan ürünlerin çeşitini de arttırırlar, rekabet iyidir, hayırlı olsun.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Kasım 2018 #15 FearlyGhost dedi: Işıqlı Mışıqlı mı? Bayılırım en sevdiğim şey Genişletmek için tıkla... Sapphire Trixx programını indirip ışığı PCB sıcaklığına göre, sabit mavi ve fan hızına göre ayarlama da var ayrıca RGB mod da bulunuyor.
FearlyGhost dedi: Işıqlı Mışıqlı mı? Bayılırım en sevdiğim şey Genişletmek için tıkla... Sapphire Trixx programını indirip ışığı PCB sıcaklığına göre, sabit mavi ve fan hızına göre ayarlama da var ayrıca RGB mod da bulunuyor.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 9 Kasım 2018 #16 FalconPolat dedi: Sapphire Trixx programını indirip ışığı PCB sıcaklığına göre, sabit mavi ve fan hızına göre ayarlama da var ayrıca RGB mod da bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum tabii, babamın bilgisayarına ASUS ROG STRIX GTX 1070 almıştık ışıqlı mışıqlı. Programı Aura Sync'ydi herhalde.
FalconPolat dedi: Sapphire Trixx programını indirip ışığı PCB sıcaklığına göre, sabit mavi ve fan hızına göre ayarlama da var ayrıca RGB mod da bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum tabii, babamın bilgisayarına ASUS ROG STRIX GTX 1070 almıştık ışıqlı mışıqlı. Programı Aura Sync'ydi herhalde.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Kasım 2018 #17 FearlyGhost dedi: Onu biliyorum tabii, babamın bilgisayarına ASUS ROG STRIX GTX 1070 almıştık ışıqlı mışıqlı. Programı Aura Sync'ydi herhalde. Genişletmek için tıkla... Baban oyuncu mu yoksa?
FearlyGhost dedi: Onu biliyorum tabii, babamın bilgisayarına ASUS ROG STRIX GTX 1070 almıştık ışıqlı mışıqlı. Programı Aura Sync'ydi herhalde. Genişletmek için tıkla... Baban oyuncu mu yoksa?
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 9 Kasım 2018 #18 FalconPolat dedi: Baban oyuncu mu yoksa? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece PES oynuyor. Genellikle CorelDraw ile iş yapar. 34 inçlik monitör almış iş için öküz kadar maşallah.
FalconPolat dedi: Baban oyuncu mu yoksa? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece PES oynuyor. Genellikle CorelDraw ile iş yapar. 34 inçlik monitör almış iş için öküz kadar maşallah.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 9 Kasım 2018 #19 FalconPolat dedi: Şuan sadece kartın 580 olarak gözükme sorunu var, sanırım AMD kaynaklı bir sorun, umarım çözerler. Bu arada karttaki ışık RGB yani "ışıqlı mışıqlı". Bence o modelde fena değil ama arka plaka olmaması büyük eksi. Genişletmek için tıkla... Fan konusunda memnunum Fornite "Epic" ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 70-80 civarında FPS alırken 60° nin üstüne çıkmıyor.
FalconPolat dedi: Şuan sadece kartın 580 olarak gözükme sorunu var, sanırım AMD kaynaklı bir sorun, umarım çözerler. Bu arada karttaki ışık RGB yani "ışıqlı mışıqlı". Bence o modelde fena değil ama arka plaka olmaması büyük eksi. Genişletmek için tıkla... Fan konusunda memnunum Fornite "Epic" ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 70-80 civarında FPS alırken 60° nin üstüne çıkmıyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Kasım 2018 #20 muzan dedi: Fan konusunda memnunum Fornite "Epic" ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 70-80 civarında FPS alırken 60° nin üstüne çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım 55 den sonra dönüyor benim fanlar, tam fark edemiyorum programlar olmadan. Witcher 3 de 73 dereceyi gördüm en fazla. Fanlar dönmezken tarayıcıda gezerken, video izlerken 40 derece sıcaklık var.
muzan dedi: Fan konusunda memnunum Fornite "Epic" ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 70-80 civarında FPS alırken 60° nin üstüne çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım 55 den sonra dönüyor benim fanlar, tam fark edemiyorum programlar olmadan. Witcher 3 de 73 dereceyi gördüm en fazla. Fanlar dönmezken tarayıcıda gezerken, video izlerken 40 derece sıcaklık var.