Amazon.com.tr alışveriş deneyimi

Sanırım 55 den sonra dönüyor benim fanlar, tam fark edemiyorum programlar olmadan. Witcher 3 de 73 dereceyi gördüm en fazla. Fanlar dönmezken tarayıcıda gezerken, video izlerken 40 derece sıcaklık var.

Aynı özellik benimkinde de var. Kasanın içi zaten sesli iken bir nebzede olsun daha sessiz çalışıyor bilgisayar.

Az önce bahsettiğim ASUS STRIX GTX 1070 in sıcaklık değerini bende söyleyeyim o zaman. Boşta 24 Derece Yük Altında 52 Derece oluyor maksimum.

Son düzenleme:
Aerocool GT-S Black Edition Kasamız var. Bu arada bu değerlerin PUBG full ayarları köklenmiş olduğunu belirteyim.

Daha biz 1070 yada Vega seviyelerine gelemedik. Teknolojiye çok geç yetişebildiğim için. Bu kart bile neredeyse 1 kilo ağırlığında takarken zorlanmadım değil, sizinki eşek yükü kadar ağır olmalı.

Daha biz 1070 yada Vega seviyelerine gelemedik. Teknolojiye çok geç yetişebildiğim için. Bu kart bile neredeyse 1 kilo ağırlığında takarken zorlanmadım değil, sizinki eşek yükü kadar ağır olmalı.
Yani hocam ağır yalan yok Ama olsun ışıqlı mışıqlı değdi Kasanın resmini atmak isterdim ama elimde fotoğrafını çekecek makine yok. Gerçi yukarıda temsili resmi attım.

Hayırlı olsun hocam. Allah izin verirse önümüzdeki hafta o siteden R3 2200G almayı düşünüyorum.

Ekran kartı almadıysan bence 570'in üstüne çıkma ama 570'inde stoğunu alma. OC edilmiş halini al Nitro gibi. Aynı işlemciyi kullanıyoruz.
Vay be adam AAA oyunda 30 FPS alınca üzülüyor ben Low 720P ayarda 20 FPS'ten 21 FPS'e yükselince seviniyorum Hayırlı olsun hocam

30 FPS cidden rezillik hele grafikleri kıstıysan bile. FPS oyununda nasıl zorluk çıkarttığını söylemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…