D Dominic Decoco Megapat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 127 31 Temmuz 2019 #1 Amazon.com.tr üzerinden bilgisayar bileşeni bakarken ürünlerin sayfasında garanti süresi yazmadığını fark ettim. Ben mi göremiyorum yoksa garanti süresi yazmıyor mu acaba? Bilen var mıdır?
Amazon.com.tr üzerinden bilgisayar bileşeni bakarken ürünlerin sayfasında garanti süresi yazmadığını fark ettim. Ben mi göremiyorum yoksa garanti süresi yazmıyor mu acaba? Bilen var mıdır?
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 31 Temmuz 2019 #2 Her ürünün en az 2 yıl garantisi vardır orda yazmaması garantisi olmadığı anlamına gelmez.
D Dominic Decoco Megapat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 127 31 Temmuz 2019 #3 Ericc dedi: Her ürünün en az 2 yıl garantisi vardır orda yazmaması garantisi olmadığı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Önemli bir bilgiymiş gerçekten. Teşekkürler.
Ericc dedi: Her ürünün en az 2 yıl garantisi vardır orda yazmaması garantisi olmadığı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Önemli bir bilgiymiş gerçekten. Teşekkürler.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 31 Temmuz 2019 #4 Dominic Decoco dedi: Önemli bir bilgiymiş gerçekten. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hem soruyorsun hem dalga geçiyorsun.
Dominic Decoco dedi: Önemli bir bilgiymiş gerçekten. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hem soruyorsun hem dalga geçiyorsun.
D Dominic Decoco Megapat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 127 31 Temmuz 2019 #5 Ericc dedi: Hem soruyorsun hem dalga geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiğimi nerden çıkardın onu anlamadım? Son düzenleme: 31 Temmuz 2019
Ericc dedi: Hem soruyorsun hem dalga geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiğimi nerden çıkardın onu anlamadım?