Editörlerden özür diliyorum konuyu yanlış yere açmışım. Ancak ilgili konu bölümünü bulamadım ve arama kısmı çubuğu da çalışmadı.
Arkadaşlar ben yasal hakkımı arayacağım. Başvurularımi yaptım bile. Hakem heyeti olumsuz sonuç dahi verse mahkemeye gideceğim bu işin peşini bırakmayacağım. Ancak gerçekten akşam kutuyu açıp ekranı gördükten sonra ertesi gün iade ettiğim ürünü nasıl uygun kullanmamış olabilirim ? Aynı duruma bir Avrupa ülkesinde ya da U.S de yapabiliyorlar mi acaba. Ne davalar yerler. Daha önce benzer bir durum için, isim vermenin yanlış olduğunu düşünmüyorum yanlışsa kusuruma bakmayın, mesut çevik in Xbox kolu aldıktan sonra basına gelen garantiye dahil değil gibisinden bi durumu olmuştu. Ve Mesut bey durumu iceriklestirdikten sonra firma geri adım atmıştı bu sekilfe anımsıyorum. Ancak herkesin o şekilde bı kitle hitap gücü olmayabilir gerek de yok işimiz o değil. Sektörü takip eden ilgili birisiyim yaklaşık 15 yıldır. Tüm editörleri teknoloji yazarlarını ismen tanıyorum. Ancak ismen bu kadar, onlar beni tanımaz yani. Ben bu durumun bütün editörler-teknoloji yazarları tarafından haber edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Herhangi bir teknoloji editorunden - yazarından bilgi talebi gelirse detay ve destek vermeye hazırım. Burada Türkiye'nin en büyük forumlarından birindeyiz ancak birbirimiz ile yaptığımız bu konuşmaların veya birbirimize hak verişlerin bir faydası olmayacak. Geniş çaplı bu durumlarin duyurulması gerektiğini düşünüyorum. Aranızda belki bu sektördeki öncü bilinen kişilere yakınlığı olanlar vardır. Durumu haberlestirmek/iceriklestirmek isteyenler olursa seve seve yardımcı olurum. Benim gibi kim bilir niceleri var bu şekilde. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymak zorunda olduklarını, sadece uğraşan kişiye parasını veririz ugrasmayanın parasina çökeriz mantığı artık aldi basini gitti. Kaldı ki şu an tablete verdiğim 16bin TL davaların olumlu sonuclandigi tarihte maalesef ki aynı degerde olmayacak. Ya da ürün eskimiş olacak vs. Güçlü bir tepki gelmedikce kamuoyundan bu böyle devam eder biz hep mağdur oluruz. Lütfen bu durum haberlestirilsin gerek benim olayım üzerinden gerekse başkalarının olayları üzerinden tek tek ya da kolaj şeklinde. Teşekkürler şimdiden zamanını ayırıp cevap yazan herkese teşekkürler.