Amazon.com.tr Memnuniyetim

Amazon Türkiye'den ASUS marka bir monitör aldım fakat ghosting beni deli edecek durumdaydı, bu nedenle iade etmek istedim. Kendilerinin verdiği kodla ürünü MNG Kargo'ya teslim ettim. Normalde ürün iadesi 4 5 gün içinde gerçekleşiyordu fakat bu biraz uzun sürünce desteğe yazdım. 1 haftalık araştırmadan sonra MNG Kargo'nun monitörü kaybettiğini söylediler ve bana para iademi yaptılar. Gerçekten mükemmel bir firma. 100 lira daha fazla verip böyle sorunlar yaşarsam başım ağrımasın diye Amazon'dan almıştım, bundan sonra da böyle devam edeceğim. Sizlere de tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birine de benzer şekilde yaşadığını sorundan ötürü hem para iadeesi yapıp hem de ürünün fiyatınca -25 TL idi sanırım- Amazon çek vermişlerdi. Sistemi bile Amazon'dan dizeceğim herhalde, bu haberler iyi.

MNG ile çalışmasalar keşke :D Kendi kargosu Kolaygelsin çok güzel, 12 saatte gelen ürünler oldu İstanbul'dan Ankara'ya.
Aynen öyle, kendi kargoları da şimdiye kadarki en güzel kargo şirketi bence. Gelmeden yarım saat önce telefondan arıyorlar, otomatik mesaj evde olup olmadığınızı soruyor bu sayede onların işleri de bir hayli hızlanıyordur. MNG gibi bir firmayla neden çalışırlar anlamış değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı