Amazon.com.tr ödemeyi iptal etti ve hesabı kilitledi

Evet, şüpheli işlem olarak göründüğünü söylüyor mail'de zaten "Yetkisiz bir tarafın Amazon.com.tr hesabınıza erişmiş olabileceğini düşünüyoruz. Güvenliğiniz için hesabınıza geçici bir parola atadık ve bu tarafın yaptığı tüm değişiklikleri geri aldık. Bekleyen siparişlerin tamamı iptal edildi." Bu mesaj maile geldikten sonra her şey bitti zaten.

O zaman bir şekilde hesabını geri alırsın. Sıcağı sıcağına açmazlar.

Bir gün Amazon hesabımdan bana mailler gelmeye başladı. Bilgim haricinde tanımlı kartlarımla alışveriş yapmış bir eleman. İkili doğrulamaya rağmen giriş yapmayı başarmış. Kendine bir PC dizmiş bana da sağ olsun bir kitap hediye göndermiş. Amazon'a bu durumu ben bildirdim ama hesaplarım 3 gün kilitlendi. Listeden bütün kayıtlar silindi.
Farklı kart denediğiniz için güvenlik nedeniyle kilitlemişlerdir. Bankanız da aynı zamanda kartı kilitlemiş olabilir. Onu da kontrol etmenizde fayda var.

O zaman bir şekilde hesabını geri alırsın. Sıcağı sıcağına açmazlar.
Hesabımı geri aldım normalde giriş yapamıyordum zaten bu mailden sonra giriş yapabildim, ama sorun şu tekrar sipariş etmek istiyorum yarın gelsin diye ama şimdi onuda iptal ederse uğraşmak istemiyorum da bir yandan.

Aciliyeti yoksa hemen sipariş verme.

Yani yarın ekran kartını alacaktım, işlemci, PSU gibi parçaları sipariş ettim fakat bunlar kalmıştı.

Olmadı başka siteden sipariş vereceğim ama bunu iade mi edecekler yoksa siparişi devam mı ettirecekler ondanda emin değilim.

Hesap kapatılmadan önce sipariş ettiğim ürünlere geldiğim zaman"Bu ürünü en son 02 07 2024 tarihinde satın aldınız" şeklinde ibare hala üzerinde bulunuyor.

@EagleEnes

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…