Amazon.com.tr Prime Day başladı!

Anında konusu açılmış Umarım güneş kremlerinde ve kitaplarda indirim vardır ihtiyacım var onlara.

İndirimler fena değil de ürünler işime yaramayacak tarzdan. Huawei Band 8'de falan 200 TL indirim gördüm çok kötü değil bence.
Daha iyi indirimler kesinlikle yaptı Amazon.

Amazon cimrilik yapmış gibi bu Prime Day sanki ha?
Benim de şu anlık baktığım kadariyla pek işime yarayacak indirimler yok. Özellikle güneş kreminde iyi ürünlerde indirim göremedim, kitaplarda da çok büyük bir indirim söz konusu değil. Birkaç güne konular açılır zaten büyük indirimlerden haberdar oluruz.

Benim de şu anlık baktığım kadariyla pek işime yarayacak indirimler yok. Özellikle güneş kreminde iyi ürünlerde indirim göremedim, kitaplarda da çok büyük bir indirim söz konusu değil.
Flash bellekte neredeyse hiç indirim yapılmamış.

Dümenden indirim. Dalga geçer gibi 40-50 lira indirdikleri ürünlere bile "Prime Day Fırsatı" yazmışlar. Takip ettiğim kahve makinesi geçen ay 18999'a bulunabiliyorken Prime Day'de daha pahalı. Tam bir komedi. Neyse yarın Hepsiburada Premium'a bakacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…