22 Temmuz'a kadar sürecek büyük yaz indirimlerinin olduğu Prime Day şimdi başladı.
Elektronikler başta olmak üzere bol bol indirimli ürünler sunuyor.
Daha iyi faydalanabilmek için Prime üyeliğiniz olması gerektiğini belirtmek isterim.
Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünlerini ve daha fazlasını uygun fiyatlara Amazon.com.tr internet sitesinden satın alın.
Benim de şu anlık baktığım kadariyla pek işime yarayacak indirimler yok. Özellikle güneş kreminde iyi ürünlerde indirim göremedim, kitaplarda da çok büyük bir indirim söz konusu değil. Birkaç güne konular açılır zaten büyük indirimlerden haberdar oluruz.
Benim de şu anlık baktığım kadariyla pek işime yarayacak indirimler yok. Özellikle güneş kreminde iyi ürünlerde indirim göremedim, kitaplarda da çok büyük bir indirim söz konusu değil.
Dümenden indirim. Dalga geçer gibi 40-50 lira indirdikleri ürünlere bile "Prime Day Fırsatı" yazmışlar. Takip ettiğim kahve makinesi geçen ay 18999'a bulunabiliyorken Prime Day'de daha pahalı. Tam bir komedi. Neyse yarın Hepsiburada Premium'a bakacağız artık.