Amazon.com.tr satılan MSI anakart garantisi Türkiye'de geçerli mi?

ateykan0

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
amazon.com.tr'den aldığınız ürünler Türkiye'de ki satıcılar tarafından satılıyor. Yani evet.

com.tr demek zaten Türkiyeden alıyorsun demek oluyor. Hepsiburada, N11 vs gibi yerlerden almakla hiçbir farkı yok. Yurtdışındaki Amazon ile karıştırmış olmalısın. Amazon.com.tr'den alınan her ürün en az 2 yıl garantilidir.
Geçerlidir.

Ayriyeten Amazon genellikle 6 ay müşteri memnuniyeti için iade hakkı sunuyor. (4 ay sonra aldığım bir ürünü iade etmiştim.)
Bu durum satıcının Amazon olmasıyla ilgili diye biliyorum. Alırken buna dikkat etmek lazım.

@Batina Evet, o ayrıntıya değinmeyi unuttum. Diğer satıcıların fiyat ve müşteri memnuniyeti açısından bilindik sitelerden farkı olduğunu düşünüyorum. Amazon'dan bir ürün alıyorsam %90 kendi sattığı üründür . (Diğerlerine bulaşmam.)

Evet. Site amazon.com.tr. Amazon.de, amazon.com falan değil. Satıcı da amazon.com.tr. Bu yüzden Türkiye garantili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…