Amazon.com.tr vs Vatan Computer

_efsane

Hectopat
Daha fazla  
Anakart alacağım ama hangi siteden alsam kararsız kaldım şimdi B450 Tomahawk Max.
Vatan Computer 1114TL.
İtopya 1080TL.
QB bilişim 1134TL.
Amazon.com.tr 1080TL ( satıcıda Amazon.tr)
Sorma sebebim hangi siteden almalıyım? Kararsız kaldım çünkü aldıktan sonra bir sorun yaşarsam iade. Veya değişim istersem. Sıkıntı çıkarmayacak uğraştırmayacak bir siteden almak istiyorum hangisini önerirsiniz müşteri memnuniyeti adına. Bu arada Amazon TR'den alırsam ürünlerin garantisi oluyor mu? Nasıl oluyor?

Satıcısı Amazon.com.tr olan ürünlerde tereddüt etmeyin. 5-10 lira fazla mı? Verin gitsin.
Kargoları çok iyi, destekleri çok iyi. En azından pişman etmiyorlar adamı öyle söyleyim.

Amazondan al kesinlikle bir de üstüne veriver 9tl hemen ertesi gün gelsin mis.

Amazon suan Türkiyede ki en iyi satış mağazası vatandan aldığın ürün hatalı çıkarsa (benim daha önce başıma geldi) anakarti önce servise yolladilar rapor geldikten sonra para iadesi yaptilar anakarti almamla iade etmem arasi toplam 2 saatdi. Amazondan aldigim bir üründe de ölü piksel çıkmıştı anında iade aldilar. Tercih senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…