Amazon.com.tr yurt dışı iadesi nasıl yapılır?

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba.

Amazon.com.tr sitesini kullanarak Çin'den ürün satın aldım belli bir süre sonra iade etmek istedim, iade talabi oluşturup kabul olduktan sonra bana bir sayfa gönderdiler, orada kesilmesi gereken 2 etiket vardı. Şimdi sorun burada başlıyor.
  • Bu ürünü PTT teslim aldım. Aynı şekilde PTT'ye geri mi vermem gerkeiyor?
  • Benden herhangi bir ücret talep edilebilir mi? Müşteri hizmeti ödeme yapmayın demişti ya.

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.

Amazon.com.tr sitesini kullanarak Çin'den ürün satın aldım belli bir süre sonra iade etmek istedim, iade talabi oluşturup kabul olduktan sonra bana bir sayfa gönderdiler, orada kesilmesi gereken 2 etiket vardı. Şimdi sorun burada başlıyor.
  • Bu ürünü PTT teslim aldım. Aynı şekilde PTT'ye geri mi vermem gerkeiyor?
  • Benden herhangi bir ücret talep edilebilir mi? Müşteri hizmeti ödeme yapmayın demişti ya.

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam en iyisi müşteri hizmetlerini arayın aklınızda ne varsa sorun, ben öyle yapmıştım müşteri hizmetlerinin cevaplayamayacağı bir şey olursa gelin tekrar düşünelim

7 defa falan müşteri hizmetiyle konuştum geldigim son sokta satıcı Türkiye'deki hiçbir kargo firmaısyla anlaşması yokmuş ortaya atılan poh çuvalı gibi kaldık desem yalan olmaz :D
Vallahi bir daha 3.şahıs bir satıcıdan kolay kolay bir şey satın almam alacaksam da iade edemeyekmişim gibi almam gerek çünkü hakikaten iade büyük sıkıntı.

Aklınızda bir fikir varsa, söylemekten çekinmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı