Elektronik Amazon.com.tr'de Thermaltake TH360 ARGB beyaz sıvı soğutucu 2038 TL

Destekliyor yazıyor fakat daha önce sıvı soğutucu kullanmadım hiç. Alırsam sorun yaşamak istemiyorum

Destekliyor yazıyor fakat daha önce sıvı soğutucu kullanmadım hiç. Alırsam sorun yaşamak istemiyorum
Ne yapmamızı istiyorsun mesela seni nasıl tatmin edebiliriz sorun çıkmayacağına dair? Destekliyor yazıyorsa sorun da çıkarmayacak demektir işte.

Destekliyor yazıyor fakat daha önce sıvı soğutucu kullanmadım hiç. Alırsam sorun yaşamak istemiyorum.

Sorun yaşarsan Amazon'un 30 gün yasal iade si var gönderir paranı alırsın Amazon ülkemizdeki satıcılar gibi değil hayata mağdur etmez keşke Sinerji, İtopya, İncehesap, vatan Amazon gibi olsa. Yaşanmış bir olay Amazon üzerinde Akasa firmasında kablo almıştım sorun vardı iade etmek istedim kabul etmemişti Amazon devreye girdi Allah razı olsun paramı 1 saat içinde kartıma iade etti ülkemizde olsa bu durum seni mağdur edinceye kadar muhatap olmaz.

Son düzenleme:
Alacağım ürün diğer sitelerde az bir farkla ucuz olsa da Amazon'u tercih ederim. Güven veriyor, satış sonrası problemlerde de hiç sorun çıkarmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…