Bu klavye 30 euro üstünde gümrüğe takılır mı, takılırsa ortalama bana ne kadara patlar?
1300TL bütçem var başka klavye önerilerinizi alabilirim.
Aldığım Samsung 980 SSD gümrükte kalmıştı hocam. Gümrükte kalabiliyor ama paranızı da iade ediyorlar, mağdur etmiyorlar.Amazon TR'de satılan yurtdışı hiçbir ürün gümrüğe takılmaz
Amazonda yaptığım alışverişlerin birisinde aldığım bir ürün gümrükte takılı kaldı ve ürüne verdiğim bütün para kuruluna kadar hesabıma geri iade edildi. Bu bakımdan sıkıntı olduğu zaman paranız size iade ediliyor.
Aldığım Samsung 980 SSD gümrükte kalmıştı hocam. Gümrükte kalabiliyor ama paranızı da iade ediyorlar, mağdur etmiyorlar.
En az 15-20 ürün almışımdır. Dikkat ettiğim en önemli şey göndericinin Amazon olması. Gönderici Amazon olan ürünlerde bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Amazon'da yaptığım alışverişlerin birisinde aldığım bir ürün gümrükte takılı kaldı ve ürüne verdiğim bütün para kuruluna kadar hesabıma iade edildi. Bu bakımdan sıkıntı olduğu zaman paranız size iade ediliyor.
Aldığım Samsung 980 SSD gümrükte kalmıştı hocam. Gümrükte kalabiliyor ama paranızı da iade ediyorlar, mağdur etmiyorlar.
Amazon TR'de satılan yurt dışı hiçbir ürün gümrüğe takılmaz, çünkü Amazon ülkemizin gümrük kanunlarını bizden daha iyi bilip ona göre peşinen olası gümrük vergilerini ödeme esnasında bizden tahsil ediyor. Yurt dışı alışverişlerinizin gümrüğe takılmaması için sadece Amazon TR'den alışveriş yapın.
Bu takılma olayları çoğunlukla kargo firmasıyla ilgili oluyor. 150 eur sınırdayken bile Newegg'den 330 dolara RTX 4060 aldığımda gümrük işlemlerine takıldığında vekalet yazısı gönderip ek hiçbir ücret ödemeden teslim almıştım. Amazon'da Prime kargolarından biriyle gönderirse gümrükte takıldığında sizden vekalet izni isteyip gönderiyi ek bir ücrete tabii tutmadan size gönderebilir. Takılır mı takılmaz mı deneyip anca görebilirsiniz. Ben gümrük vergilerini aşacak durumda DHL ile gönderim yapan yerlerden sadece sipariş veriyorum. Tek bir vekalet formu doldurup işlemleri hallediyorlar sonuçta.
Gümrükte kalınca para ödemek zorunda değilsinGümrükte kalır. Sana bir tane daha klavye parasına patlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.