Amazon.com.tr'den alınan Ajazz AK873 klavye gümrüğe takılır mı?

Amazon TR'de satılan yurtdışı hiçbir ürün gümrüğe takılmaz, çünkü Amazon ülkemizin gümrük kanunlarını bizden daha iyi bilip ona göre peşinen olası gümrük vergilerini ödeme esnasında bizden tahsil ediyor. Yurtdışı alışverişlerinizin gümrüğe takılmaması için sadece Amazon TR'den alışveriş yapın.

Amazonda yaptığım alışverişlerin birisinde aldığım bir ürün gümrükte takılı kaldı ve ürüne verdiğim bütün para kuruluna kadar hesabıma geri iade edildi. Bu bakımdan sıkıntı olduğu zaman paranız size iade ediliyor.

Amazon TR'de satılan yurtdışı hiçbir ürün gümrüğe takılmaz
Aldığım Samsung 980 SSD gümrükte kalmıştı hocam. Gümrükte kalabiliyor ama paranızı da iade ediyorlar, mağdur etmiyorlar.

Amazonda yaptığım alışverişlerin birisinde aldığım bir ürün gümrükte takılı kaldı ve ürüne verdiğim bütün para kuruluna kadar hesabıma geri iade edildi. Bu bakımdan sıkıntı olduğu zaman paranız size iade ediliyor.

Aldığım Samsung 980 SSD gümrükte kalmıştı hocam. Gümrükte kalabiliyor ama paranızı da iade ediyorlar, mağdur etmiyorlar.

Başka sebeplerden ötürü kalmıştır, vergilendirme vs ile alakalı bir durum değildir emin olun. Ama en kötü başınıza geldiği gibi Amazon kuruşu kuruşuna iade eder.

En az 15-20 ürün almışımdır. Dikkat ettiğim en önemli şey göndericinin Amazon olması. Gönderici amazon olan ürünlerde bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Bu takılma olayları çoğunlukla kargo firmasıyla ilgili oluyor. 150 EUR sınırdayken bile Newegg'den 330 dolara RTX 4060 aldığımda gümrük işlemlerine takıldığında vekalet yazısı gönderip ek hiçbir ücret ödemeden teslim almıştım. Amazon'da Prime kargolarından biriyle gönderirse gümrükte takıldığında sizden vekalet izni isteyip gönderiyi ek bir ücrete tabii tutmadan size gönderebilir. Takılır mı takılmaz mı deneyip anca görebilirsiniz. Ben gümrük vergilerini aşacak durumda DHL ile gönderim yapan yerlerden sadece sipariş veriyorum. Tek bir vekalet formu doldurup işlemleri hallediyorlar sonuçta.

En az 15-20 ürün almışımdır. Dikkat ettiğim en önemli şey göndericinin Amazon olması. Gönderici Amazon olan ürünlerde bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Amazon'da yaptığım alışverişlerin birisinde aldığım bir ürün gümrükte takılı kaldı ve ürüne verdiğim bütün para kuruluna kadar hesabıma iade edildi. Bu bakımdan sıkıntı olduğu zaman paranız size iade ediliyor.

Amazon TR'de satılan yurt dışı hiçbir ürün gümrüğe takılmaz, çünkü Amazon ülkemizin gümrük kanunlarını bizden daha iyi bilip ona göre peşinen olası gümrük vergilerini ödeme esnasında bizden tahsil ediyor. Yurt dışı alışverişlerinizin gümrüğe takılmaması için sadece Amazon TR'den alışveriş yapın.

Teşekkürler amazon.com.tr den alacağım klavyeyi sizler bilgilendiririm.

Bu takılma olayları çoğunlukla kargo firmasıyla ilgili oluyor. 150 eur sınırdayken bile Newegg'den 330 dolara RTX 4060 aldığımda gümrük işlemlerine takıldığında vekalet yazısı gönderip ek hiçbir ücret ödemeden teslim almıştım. Amazon'da Prime kargolarından biriyle gönderirse gümrükte takıldığında sizden vekalet izni isteyip gönderiyi ek bir ücrete tabii tutmadan size gönderebilir. Takılır mı takılmaz mı deneyip anca görebilirsiniz. Ben gümrük vergilerini aşacak durumda DHL ile gönderim yapan yerlerden sadece sipariş veriyorum. Tek bir vekalet formu doldurup işlemleri hallediyorlar sonuçta.

Bunu bilmiyordum hocam sağ olun eğer sıkıntı çıkarsa nuraya sizlere sorarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı