Amazon.com.tr’den ekran kartı alınır mı?

Dr.darksols

Femtopat
Konuya vakit ayıranlara şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar geçenlerde MSI GTX 1650 D6 Gaming X modeli ekran kartı Vatan'da 1539 TL'ye düştü, ve ben maalesef bu indirimi kaçırdım. Şu an 1900TL civarı piyasada. Ben de biraz araştırma yaptım ve amazon.com.tr de 1597 TL gibi bir fiyata buldum. Amazon’dan ekran kartı alınır mı? Sizin görüşleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya vakit ayıranlara şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar geçenlerde MSI GTX 1650 D6 Gaming X modeli ekran kartı Vatan'da 1539 TL'ye düştü, ve ben maalesef bu indirimi kaçırdım. Şu an 1900TL civarı piyasada. Ben de biraz araştırma yaptım ve amazon.com.tr de 1597 TL gibi bir fiyata buldum. Amazon’dan ekran kartı alınır mı? Sizin görüşleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler 😊
Tabi ki de alınır. Dünyanın en büyük şirketlerinden biri. Satıcılarda aynı hepsiburada mantığıyla çalışıyor. Yani hepsiburada amazon mantığıyla çalışıyor.

Amazon.com.tr satıcılıysa alınır. Daha yeni 2 adet RAM aldım piyasadan bellek başı 50 TL daha ucuza.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı