A admrc61 Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 214 Makaleler 3 22 Temmuz 2022 #1 Selamlar, Amazon.com.tr En ucuz ve güvenilir iPhone 13'ü amazon.com.tr'de bulmaktayım fakat garanti konusunda hiçbir bilgiye erişemedim. Daha önce deneyimi olan var mıdır? Apple TR garantili midir? Nereden öğrenebilirim.
Selamlar, Amazon.com.tr En ucuz ve güvenilir iPhone 13'ü amazon.com.tr'de bulmaktayım fakat garanti konusunda hiçbir bilgiye erişemedim. Daha önce deneyimi olan var mıdır? Apple TR garantili midir? Nereden öğrenebilirim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Temmuz 2022 #2 Amazon'un garantisi Apple'ın garantisinden daha iyidir. Alabilirsiniz.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Temmuz 2022 #3 Tabii ki alınır arkadaşın da dediği gibi Amazon garantisinin üstüne garanti tanımam.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #4 admrc61 dedi: Selam, Amazon.com.tr En ucuz ve güvenilir iPhone 13'ü amazon.com.tr'de bulmaktayım fakat garanti konusunda hiçbir bilgiye erişemedim. Daha önce deneyimi olan var mıdır? Apple TR garantili midir? Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Amazon satıcı olarak algılamayın hem garanti yetkili servis hem de satıcı olarak görün yetkili servisten kastım adamlar olaya servisi sokmada iade/değişim yapıyorlar. Amazon'un müşteri temsilcileri kaba yoksa çok iyi.
admrc61 dedi: Selam, Amazon.com.tr En ucuz ve güvenilir iPhone 13'ü amazon.com.tr'de bulmaktayım fakat garanti konusunda hiçbir bilgiye erişemedim. Daha önce deneyimi olan var mıdır? Apple TR garantili midir? Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Amazon satıcı olarak algılamayın hem garanti yetkili servis hem de satıcı olarak görün yetkili servisten kastım adamlar olaya servisi sokmada iade/değişim yapıyorlar. Amazon'un müşteri temsilcileri kaba yoksa çok iyi.