K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, bu üç ürünü almayı düşünüyorum. Sorum şu: Amazon.com'dan mı yoksa Amazon.de'den mi sipariş vereceğim. Ben Türkiye için Amazon.de kullanılıyor diye biliyorum ancak emin olamadığım sormak istedim. Rode NTUSB Studioqualität USB-Kondensatormikrofon mit Tischstativ und Popschutz: Amazon.de: Musikinstrumente Røde elastische Mikrofonhalterung PSM1: Amazon.de: Musikinstrumente Røde PSA1 Gelenkarmstativ: Amazon.de: Musikinstrumente Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2017
Merhaba arkadaşlar, bu üç ürünü almayı düşünüyorum. Sorum şu: Amazon.com'dan mı yoksa Amazon.de'den mi sipariş vereceğim. Ben Türkiye için Amazon.de kullanılıyor diye biliyorum ancak emin olamadığım sormak istedim. Rode NTUSB Studioqualität USB-Kondensatormikrofon mit Tischstativ und Popschutz: Amazon.de: Musikinstrumente Røde elastische Mikrofonhalterung PSM1: Amazon.de: Musikinstrumente Røde PSA1 Gelenkarmstativ: Amazon.de: Musikinstrumente
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 5 Mayıs 2017 #2 Biri Almanya diğeri ABD şubesi. Almanya'nın yani Amazon.de'nin ücretsiz kargo gibi avantajları var. Onun dışında fiyatı uygun olandan alabilirsiniz.
Biri Almanya diğeri ABD şubesi. Almanya'nın yani Amazon.de'nin ücretsiz kargo gibi avantajları var. Onun dışında fiyatı uygun olandan alabilirsiniz.
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #3 @Akif Teşekkür ederim cevabınız için.