Amazon.com'da satılan MSI RTX 2080 Süper Gaming X Trio farklı mı?

Vizard

Hectopat
Değerli arkadaşlar, amazon.com ve Amazon.de satılan "MSI Gaming GeForce RTX 2080 Süper Gaming X Trio" ekran kartinin devamında yazan "Overclocked" ibaresi. Aklıma takılan sorun ise;
- Ekran Kartı, TR'de satışta olan kartın aynısı mı? TR'de satılan "MSI RTX 2080S" fabrika çıkışlı OC olduğu yazmıyor.
- Fark varsa artı ve eksileri nelerdir?

Bahsini yaptığım ürün;

Son düzenleyen: Moderatör:
Urun aciklamasinda boost clock icin 1860MHz degeri verilmis. Turkiye'de satilan urunun ne kadar ona bakmak lazim bence. Amazon'da basliklar biraz yanlis olabiliyor o yuzden basliga aldanmamak lazim. "From the manufacturer" basligi altindaki bilgiler ureticinin sundugu bilgiler oldugu icin daha guvenilir ve o kisimda OC ile ilgili herhangi bir sey goremedim (Afterburner haric tabi).

Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, frekansları kontrol ettiğimde 1845 değerlerini gördüm, dediğiniz gibi amazonda 1860 değerler verilmiş, ancak kafamda hala aynı soru netliğe kavuşmadan alamayacağım sanırım.

Msi sitesinden bakabilirsiniz kendi ürünlerine.

Bunlarda farklı bir model olacağını sanmıyorum.

Hocam satış bilgisinde bulunan açıklamada ve başlığında parantez içerisinde Super Gaming X Trio bilgileri mevcutken, üreticiden "From the manufacturer" başlığı altında olan kesimde RTX 2080 Gaming X Trio özellikleri yer arıyor. İşin garip yanı satış ve gönderimi Amazon yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…