Amazon.com'dan 10.000 TL laptop almak

yyasinn

Hectopat
Daha fazla  
Oyun ve işlerim için laptop almak istiyorum. (yurt dışı) Amazon.com'dan 2 tane bilgisayar buldum
1- https://www.amazon.com/gp/product/B08DHT9KFK?pf_rd_r=MBXRP7Y6FM9TTA0GM9NT&pf_rd_p=6fc81c8c-2a38-41c6-a68a-f78c79e7253f
10.000TL
2-https://www.amazon.com/MSI-GF65-Thin-9SEXR-838-i7-9750H/dp/B08BZQ9499/ref=sr_1_11?dchild=1&m=ATVPDKIKX0DER&qid=1611687480&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER%2Cp_89%3AMSI&rnid=2528832011&s=computers-intl-ship&sr=1-11
9.500TL

1.Soru: Hangisini almak daha mantıklı? i7 9750H, RTX 2060 ve i7 10750H, GTX1660 Ti arasında ekran kartını mı işlemciyi mi tercih etmeliyim?
2. Soru: Amazon.com'dan alışveriş yaptığımda ürün tutarı hemen çekiliyor mu yoksa sonradan mı çekiliyor? (Kur farkı oluşursa zarar edebilirim.)
3. Soru: Amazon.com'dan daha önce iade yapan arkadaşlar var mı? 30 gün içerisinde Vergi+kargo+ürün ücreti hepsi mi iade ediliyor yoksa sadece ürün ücreti mi iade ediliyor?

Teknik bilgisi olan ve amazon.com'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kur internette yazana göre değil, bankanızın kuruna göre oluyor. İade konusunda bir bilgim yok ancak Amazon sizi üzmez, merak etmeyin. GP'nin kasası çok iyi, ama 2060 gelecek için daha mantıklı bir ekran kartı. Kararı sizin vermenız gerekecek. İki ürününde 1 yıl garantisi var. Legion 5 hakkıda yazmam gerekirse cihaz mükemmel ancak Türkiye'de garantisi olmuyor yurt dışından alırsanız.

Bütçe artarsa bu cihazlarada bakabilirsiniz:
GL75
GL65

Legion 5 hakkıda yazmam gerekirse cihaz mükemmel ancak Türkiye'de garantisi olmuyor yurt dışından alırsanız.
Ben garantisine baktığımda WhatsApp Dan sorduğumda var demişti Lenovo bana, 1 yıllık. Ama müşteri hizmetlerini aramadım, sonra vazgeçtiğimden. Siz teyit ettirdiniz mi?

Ben garantisine baktığımda WhatsApp Dan sorduğumda var demişti Lenovo bana, 1 yıllık. Ama müşteri hizmetlerini aramadım, sonra vazgeçtiğimden. Siz teyit ettirdiniz mi?
Hayır ben kendim internet sitelerinden bakmıştım, garantisi var ise Legion 5 çok iyi, teşekkürler bilgilendirmeniz için.

GL75 vergi dahil mi hocam? NewEgg nasıl, sorun yaşanır mı? Bir de bu ürünün garantisineden nasıl emin olabiliriz?

@Radeon RX 5500M sizce kasa kalitesi ve i7 10. nesil olması benim içinde önemli fakat diğer bilgisayarın 2060 olması beni çok düşündürüyor.
@genkin9 Lenovo'yu özellikle aradım sitenizde uluslararası garanti var teyit etmek için aradığımı söylediğimde Türkiye'de geçerli değil söylediler(iki kere aradım iki farklı müşteri hizmetleri de aynı şeyleri söyledi), MSİ ile görüştüğümde ürün değişimi haricinde onarımları yapıyoruz 1 yıl içinde dediler.
@Dark Lord of the Sith önerdiğiniz bilgisayarlar çok iyi fakat şimdilik 10k'nın üstüne çıkamıyorum. Kasa kalitesi beni daha fazla çekiyor gibi 2060 ile 1660ti puanlarına baktığımda çok fark göremedim ben mi yanlış baktım ? Sizce kasa kalitesi + i7 10. nesil olmasını mı yoksa i7 9. nesil 2060 olmasını mı tercih etmeliyim ? Siz daha önce amazon.com'dan laptop sipariş ettiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…