Arkadaşlar Amazon'dan bir monitör aldım, fiyatı düşen başka bir monitör ile değişmek için iade edeceğim ancak kargo parasını ben ödeyeceğim. Ne kadar ödemem gerek sizce? Ve postaneden mi göndereceğim ben bunu?
O çeşit bir kargo yani boyut, ağırlık vs. olarak size baya pahallıya gelir. Fiyat farkının üstüne bile çıkarsınız hatta. Gönderim şeklini eğer özel bir kargo talep etmezlerse (DHL, UPS vs.) PTT aracılığı ile yollayabilirsiniz.
O çeşit bir kargo yani boyut, ağırlık vs. olarak size baya pahallıya gelir. Fiyat farkının üstüne bile çıkarsınız hatta. Gönderim şeklini eğer özel bir kargo talep etmezlerse (DHL, UPS vs.) PTT aracılığı ile yollayabilirsiniz.
200 TL mi? O zaman size şöyle bir örnek vereyim ben. İstanbul’dan Varşova’ya (Polonya) bir dosya içinde evrak göndermem gerekti. PTT’ye ödediğim para 150 TL ‘idi. Yani sizin kargo ücretinin ne kadar yüksek çıkacağını az çok anlarsınız.
Amazon belli bir miktara kadar iade yapıyor. Gerisi sizden çıkmış oluyor. Satıcıdan aldıysanız kargo ücretini vermek zorunda değiller yani tamamen sizden çıkıyor kargo ücreti.