Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Cevap için teşekkürler. Her şey toplam 98$ yaptı. Cesaretimi toplarsam ve dolar daha da düşerse alırım

"Free Shipping" olması için Amazon'dan 35$ üstü alışveriş yapmam lazım, yoksa Cooler Master ürünlerinde toplamda 35$ üstünde alışveriş mi yapmam gerekiyor?

Ücretsiz kargo sadece US için geçerli fakat ürünü aldıktan sonra mail atıp ilk defa alışveriş yaptığını söylersen şansına silebilirler.

Ürünü aldık fakat kargo ücretini silmediler siparişi iptal ettirebilir miyiz. Bende HDD alacağım 1 TB 2,5' 7200 RPM Türkiye de bulamadım. 100 TL gibi bir kargo masrafı tutuyor.
Priority kargo alırsanız öyle tutması normal
Standart kargo ile alın şansınızı deneyin.

Amazondan satın alsam gümrüğe takıldığı için gelmez mi ? Veya Kredi kartına taksit yapar mı ?

Gaming Mouse alıcam fiyatı 60 dolar ama tek soru aklımdaki kargo. Ship to turkey seçeneğini seçtim ondan sonra beğendim almak istediğimi ve 35 dolar üzerine Free Shipping uyguluyoruz diyor acaba benim içinde geçerli mi bu ? Yoksa kargo ücreti ödemem gerekiyor mu ? Gerekiyorsa ne kadar ?

Söyleyin öğrenelim o zaman ? Ben acaba nerede her şeyi bildiğimi iddaa ettim? Internette her kafadan başka bir ses çıkıyor. Forumlarda alışveriş yapmış insanların yardım amaçlı anlatmış ama onlarda 2 -3 sene öncesine ait en kötü. Forum zaten yardımlaşma yeri, bilmediğin şeyi öğrenme yeri. Sana da helal olsun. @Raydric

Amazon'un bilinen en temel şeyi olan kuraldır kargonun sadece US içinde ücretsiz olması. Bunu bilmeyen sen nasıl bir cevap tarzıyla hala kendini savunabiliyorsun oda hayret verici. O 2-3 sene öncesine ait konularda bile bunu yazmış olan acaba kaç yüz tane arkadaşımız vardır. Ayrıca hadi bunları es geçtin be kardeşim Google arama motorunda herhangi bir şekilde "amazon türkiye kargo ücreti" vs. gibi milyonlarca şekilde arama yapabilir ve bir şekilde muhakkak bir konuda yazılan mesajı görür ve sonuca ulaşabilirdin. yine hadi bunları da geçiyorum konuda benim hazırladığım ayrıntılı bir konu var ve orada tüm konuyu dikkatlice okumanızı söylüyorum ve orada da sorunun cevabı yazıyor. Yine hadi benim konumu da görmedin diyelim bu konu içerisinde bile ilk sayfalardan başlayarak mesajları okusaydın yine senin gibi muhakkak sormuş arkadaş vardır ve cevabı da verilmiştir ama yine hazır cevap beklemeliydin değil mi? Bak bilmediğin bir şeyi daha öğretmiş oldum, sonuçta burası bilmediğin şeyi öğrenme yeri değil mi? @mikeshinoda96

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…